עבור לתוכן

בעיות באינטרנט

Featured Replies

פורסם

כן אני יודע שזה פורסם בפורום של מערכות הפעלה שונות זה היה בטעות ובכלל התכוונתי לפרסם את זה בפורום של ווינדוז אבל זה נראה מתאים יותר לפה אז ..

בזמן האחרון קצב ההורדה שלי נע בין 28 ל32 קילו בייט , ויש לי אינטרנט של 1.5 מגה ביט. אני אמור להוריד בסביבות ה190..

התקשרתי אתמול ל012 והתקלה לא היתה אצלם והם הפנו אותי לערוצי זהב, שבדקתי איתם וגם איתם אין בעיה כי כשהמחשב לא היה מחובר לאינטרנט היה אפשר להוריד במהירות מקסימלית מהאתר של הוט.

עשינו בדיקה בcommand על מנת לבדוק כמה פורטים פתוחים (netstat -a) או שככה לפחות הם הגדירו את זה, ולטענת הנציגת שירות יש לי יותר מדי פורטים פתוחים (10 כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט). מה שהם הציעו לי לעשות זה בדיקת וירוסים על מנת לראות אם יש גורם כלשהו במחשב שגורם לאיטיות בהורדה

יש לי בעיקרון אנטיוירוס שפועל כל הזמן והתקנתי גם עוד אנטיוירוס היום, ובדקתי בשניהם, ובשניהם הוא לא מצא שום וירוס.

יש למישהו הצעה כלשהי בנושא? או שיודע על מקרה כזה?

פורסם

did you try the same thing on "Safe Mode With Networking" ? (F8 on boot)

if there are other computers in the house, try plugging them to the internet, see what is your download speed,

also: where are you testing your download speed from the internet ?

go here and test your internet connection.

if you have a 3rd party firewall, disable the Windows one.

פורסם
  • מחבר

לא ניסיתי להפעיל ת'מחשב על safe mode.. אני אנסה מחר כבר, ויש לי אפשרות לחבר מחשבים אחרים בתור מחשב ראשי לאינטרנט.. אבל המטרה היא לסדר את הבעיה במחשב הזה..

והבדיקת מהירות שעשיתי הייתה מהאתר של hot.. וגם משרת מחו"ל ששלח לי על 30.. שאמור לשלוח על מהירות מלאה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים