פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים ברסמי אף פעם לא ראיתי איך הכפתור הזה עובד. אף פעם לא יצא לי ללחוץ עליו.הוא עזר גם לי.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אתם שוכחים למי זה מכוון.. ויש הרבה מאוד אנשים שימצאו במדריכים האלה העשרה וידע רב! אל תזלזלו מיש שקופץ פה ומתלהב מהידע שלו הוא ממש חכם בלילה.. "כלב נובח לא נושך" אהה? בטח שהוא לא נושך... חכה שהוא יפסיק לנבוח ואז תראה
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים בטח שהוא לא נושך... חכה שהוא יפסיק לנבוח ואז תראה לפחות תן קרדיט לרועי לוי:"כלב נובח לא נושך. בטח לא נושך...נובח. יפסיק לנבוח, יקרע לך תתחת"
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לפחות תן קרדיט לרועי לוי:"כלב נובח לא נושך. בטח לא נושך...נובח. יפסיק לנבוח, יקרע לך תתחת"אני זוכר תבדיחה הזאת.... אכן מצחיקהובקשר לשידורי ynet .... בחיים שלי לא ראיתי הסבר על בעיות כאלה מפגרות....
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים לפחות תן קרדיט לרועי לוי:"כלב נובח לא נושך. בטח לא נושך...נובח. יפסיק לנבוח, יקרע לך תתחת"ואללה לא ידעתי שהוא אמר את זה... אחלה סטאנד-אפיסט
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים צחוק צחוק אבל עושה כסף טוב בשביל עבודה של 10 דקות צילום חלומו של כל ילד.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים תקנו אותי אם אני טועה, אבל HUB של USB 2.0 שמחובר למחשב שיש לו רק USB 1.0, עדיין יעבוד רק ב-USB 1.0.. לא?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר תקנו אותי אם אני טועה, אבל HUB של USB 2.0 שמחובר למחשב שיש לו רק USB 1.0, עדיין יעבוד רק ב-USB 1.0.. לא? " תראו איזה יופי , זה לא USB1 זה USB2 ! וזה בא עם חשמל משלו, זה סך הכל כמה שקלים..." אני מאנייק אם זה לא עולה לפחות 100 שקל. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_495&products_id=8942&PHPSESSID=c10fec0ff82059ac53e136e569d0290e
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים רציתי לרדת על מה שאמרתה אבל אז ראיתי תסמילי הצוחק בכל מיקרה הבן אדם אולי פטתי אבל יצא לי לעזור להרבה אנשים שהמחשב שלהםהוא "אינטל" והוא גם "משוכלל "למרות שהם קנו אותו ליפני 6 שנים והם לא יקנו מעבד של AMD בחיים כי אמרו להם רק אינטל היום יש גם כאלהשיקנו AMD לניד כי אמרו להם שAMD זה טוב רק לא הסבירו להם למה בידיוק הרבה אנשים לא יודעים מה זה -כרטיס מסך זיכרון מעבד וכו ולאנשים כאלההטמבל יכול לעזור ודבר אחרון לפי האנשים האלו יש רק את WIN בעולם וקימת רק גירסה 1 של WIN
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.