עבור לתוכן

YNET , הורגים אותי מחדש.

Featured Replies

פורסם

זה שזה מכוון לרמה האולטרה-נמוכה, זה מעולה. כך מתחילים.

אבל הצורה שבה זה מועבר היא ממש מגוחכת ובנוסף לכל הצרות, היא מועברת ע"י אחד שנמצא כביכול באותה הרמה של המשתמשים הזקוקים להכוונה הזו. אתה רואה בבירור שהבנאדם נאלץ לקרוא מפתק שמונח לו בקדמת השולחן ולאלתר בצורה עילגת ביותר, על-מנת שזה איכשו יישמע מבדר.

נקודת המפתח....

• תגובות 30
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה חושב שקודקודי Ynet היו מפקידים בידיו חומרה חדישה?!... :bash:

פורסם

נראה לי שבפרקים הבאים אני אככב במקום מישל ...

זה יהיה מעניין

פורסם

נראה לי שבפרקים הבאים אני אככב במקום מישל ...

זה יהיה מעניין

:ylsuper: :xyxthumbs:

פורסם

ברסמי אף פעם לא ראיתי איך הכפתור הזה עובד. אף פעם לא יצא לי ללחוץ עליו.

הוא עזר גם לי.

פורסם
  • מחבר

אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא.. :smile1:

פורסם

אתם שוכחים למי זה מכוון..  ויש הרבה מאוד אנשים שימצאו במדריכים האלה העשרה וידע רב!

אל תזלזלו  :nono:

מיש שקופץ פה ומתלהב מהידע שלו הוא ממש חכם בלילה..

"כלב נובח לא נושך" אהה?

:kopfpatsch: בטח שהוא לא נושך... חכה שהוא יפסיק לנבוח ואז תראה :smile1:

פורסם

:kopfpatsch: בטח שהוא לא נושך... חכה שהוא יפסיק לנבוח ואז תראה :smile1:

לפחות תן קרדיט לרועי לוי:"כלב נובח לא נושך. בטח לא נושך...נובח. יפסיק לנבוח, יקרע לך תתחת"

פורסם

לפחות תן קרדיט לרועי לוי:"כלב נובח לא נושך. בטח לא נושך...נובח. יפסיק לנבוח, יקרע לך תתחת"

אני זוכר תבדיחה הזאת.... אכן מצחיקה

ובקשר לשידורי ynet .... בחיים שלי לא ראיתי הסבר על בעיות כאלה מפגרות....

פורסם

ואללה לא ידעתי שהוא אמר את זה... אחלה סטאנד-אפיסט

פורסם

צחוק צחוק אבל עושה כסף טוב בשביל עבודה של 10 דקות צילום

חלומו של כל ילד. :smile1:

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, אבל HUB של USB 2.0 שמחובר למחשב שיש לו רק USB 1.0, עדיין יעבוד רק ב-USB 1.0.. לא? :P

פורסם

נראה לך ;D

יש לזה חיבור לחשמל :lol:

פורסם
  • מחבר

תקנו אותי אם אני טועה, אבל HUB של USB 2.0 שמחובר למחשב שיש לו רק USB 1.0, עדיין יעבוד רק ב-USB 1.0.. לא? :P

:lol:

" תראו איזה יופי , זה לא USB1 זה USB2 ! וזה בא עם חשמל משלו, זה סך הכל כמה שקלים..." אני מאנייק אם זה לא עולה לפחות 100 שקל.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_495&products_id=8942&PHPSESSID=c10fec0ff82059ac53e136e569d0290e

פורסם

רציתי לרדת על מה שאמרתה אבל אז ראיתי תסמילי הצוחק בכל מיקרה הבן אדם אולי פטתי אבל יצא לי לעזור להרבה אנשים שהמחשב שלהם

הוא "אינטל" והוא גם "משוכלל "למרות שהם קנו אותו ליפני 6 שנים והם לא יקנו מעבד של AMD בחיים כי אמרו להם רק אינטל היום יש גם כאלה

שיקנו AMD לניד כי אמרו להם שAMD זה טוב רק לא הסבירו להם למה בידיוק הרבה אנשים לא יודעים מה זה -כרטיס מסך זיכרון מעבד וכו ולאנשים כאלה

הטמבל יכול לעזור ודבר אחרון לפי האנשים האלו יש רק את WIN בעולם וקימת רק גירסה 1 של WIN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים