פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים ווארזפו מעודד קנייה ברחבי הרשת ומציג קישורים לרכישת אותם פרופילים המסוקרים באתר, כגון קישור לרכישת כרטיס לסרט חדש, קישור לקניית DVD חדש ואלבום חדש ובכך מעודד קנייה של יצירות ישראליות ועולמיות!חחחחחחחח...[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים קישורים לחנויות חיצוניות מהן ניתן לקנות (כמו MusicNeto), לא קישורים להורדה.לא הבנתי מה לא בסדר בזה..עריכה: אהה, שכחו להוריד את השם הקודם.
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים חחחחחח מצחיק אותי שהם מסקרים גם את הגירסה המשוכפלת וגם את גירסאת הריפ של אותו סרט וואלה טוב לדעת שהתוכן של הסרט משתנה בין שתי הגירסאות כדי שאני אדע מה לקנות :
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים חחחחחח מצחיק אותי שהם מסקרים גם את הגירסה המשוכפלת וגם את גירסאת הריפ של אותו סרט וואלה טוב לדעת שהתוכן של הסרט משתנה בין שתי הגירסאות כדי שאני אדע מה לקנות : וגם בכל קישור יש את "קבוצה ההפצה" פשששי איזה שקופים.... :
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים ניסו להציל את התחת השעיר שלהם מה-RIAA ברגע האחרון, כשהם אומרים שהם תומכים בקנייה של התכנים האלו.שונא את הילדים הקטנים האלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.