עבור לתוכן

Sapphire ATI Radeon X800GTO Ultimate למכירה בפנדה...

Featured Replies

פורסם

אפשר לפתוח צינורות, זה מעלה את הביצועים. אפשר גם לעשות OC רציני לזיכרונות

ומבחינת ביצועי STOCK יש הבדל בכרטיסים ? כי אני רואה שאנשים מדברים שה SAPHIRE מגיע עם זיכרון 1.6NS ולמה עם איזה זכרונות מגיע ה POWERCOLOR?

פורסם

מה איזו באסה מה עם הגרסא של ה-AGP?!?! שלא יעשו לנו את זה שוב כמו שהם עשו את זה עם ה-X800GT הרגיל, בעעעעעעע

פורסם

ומבחינת ביצועי STOCK יש הבדל בכרטיסים ? כי אני רואה שאנשים מדברים שה SAPHIRE מגיע עם זיכרון 1.6NS ולמה עם איזה זכרונות מגיע ה POWERCOLOR?

לא יודע לגבי הכרטיס של PC.

מבחינת ביצועים STOCK הם צריכים להיות שווים

פורסם

העדכון BIOS הזה שפותח את הצינורות מ12 ל 16 הוא מבטל אחריות על הכרטיס?(אני חושב שכן)

אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא עדכון BIOS כי זה עניין של מזל על איזה כרטיס אתה נופל, מה אתם אומרים כדי יותר לקנות את ה POWERCOLOR שהוא גם VIVO ב 1300ש"ח?

פורסם

מתי אמור לצאת הגרסת ה-agp X8 תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

העדכון BIOS הזה שפותח את הצינורות מ12 ל 16 הוא מבטל אחריות על הכרטיס?(אני חושב שכן)

אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא עדכון BIOS כי זה עניין של מזל על איזה כרטיס אתה נופל, מה אתם אומרים כדי יותר לקנות את ה POWERCOLOR שהוא גם VIVO ב 1300ש"ח?

אתה אמור תמיד לגבות את הביוס לפני שאתה צורב חדש (יש כל מיני תוכנות שמגבות כמו ATITOOL )

ואז אתה צורב את החדש

בסך הכל תשמור על פלופי את הקובץ הישן ואם יקרה משוה לכרטיס תצרוב בחזרה לישן

פורסם

כן אבל זה בהנחה שאם המשהו הזה שיקרה לכרטיס הוא מזערי ויהיו פשוט בעיות תפקוד אבל בכל זאת תוכל לעשות BOOT ל DOS אבל אם הביוס ממש ידפק והלא תוכל לעשות אפילו BOOT ל DOS אז איך בדיוק תשחזר את הקודם?

אלה אם יש לך עוד כרטיס זהה לחלוטין שממנו אפשר לקחת את ה BIOS וכמובן בהנחה שהביוס ניתן להחלפה בו כמו בלוחות אם(וגם לא בכל לוח).

פורסם

חזרתי בדף חדש בלי שטויות אז שלום לכולם ומתי באמת יצא ל agp אני יודה מאד למי שיענה לי הסיבה שלא ניכנסתי חודש זה כי חיפסתי מתי יצא כרטיס חדש ל agp

תודה לעונים

פורסם

כן אבל זה בהנחה שאם המשהו הזה שיקרה לכרטיס הוא מזערי ויהיו פשוט בעיות תפקוד אבל בכל זאת תוכל לעשות BOOT ל DOS אבל אם הביוס ממש ידפק והלא תוכל לעשות אפילו BOOT ל DOS אז איך בדיוק תשחזר את הקודם?

אלה אם יש לך עוד כרטיס זהה לחלוטין שממנו אפשר לקחת את ה BIOS וכמובן בהנחה שהביוס ניתן להחלפה בו כמו בלוחות אם(וגם לא בכל לוח).

ומה עושים אם הצריב לא הצליחה ?!

פשוט משתמשים בכרטיס PCI ישן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים