עבור לתוכן

אינטרנט 5 מגה למגזר הפרטי, שווה?

Featured Replies

פורסם

ראיתם את הפרסומות... יש למישהו פרטים מה הולך ?

נגמר לי לי עכשיו החוזה ל1.5 שווה לעשות 5 מגה?

פרטים, הצעות ודעות בנידון יתקבלו בברכה.

שבוע טוב L.A :xyxthumbs:

פורסם

שווה מאוד

אם היה לי פה את הכסף הייתי עושה כבר

פורסם

תמשיך עם ה-1.5 אך ללא התחייבות.

חכה כמה חודשים ותראה שמחיר ה-5 מגה ירד פלאים.

פורסם

אין צרוך ב 5 מגה אבל אחרי החגים יהיה אפשר להשיג חבילות 1.5 מגה ו 2 עם upload גבוה יותר מעכשיו

פורסם

מישהו בירר מחיר?

כמה זה עולה?

פורסם

כבר עכשיו אפשר להשיג חבילות עם Upload גבוהה יותר אבל זה לא משתלם כי בזק רוצים ל- 2Mbps / 150Kbps מחיר זהה לזה של 5Mbps / 256Kbps.

פורסם

לדעתי אם אתה צריך את המהירות הזאתי אז המחיר בינתיים סביר ביותר, מה שכן כדאי לך לבדוק בבזק שהם יכולים לספק לך את המהירות הזאתי, למשל לי הם לא יכולים לספק 5 מגה, רחוק מדי מהמרכזיה, ככה שאני לא יכול ליהנות מהמהירות הזאתי, מקווה שהם יפתרו את זה איכשהו בזמן הקרוב.

פורסם

דבר ראשון תדבר עם עצמך...כמה אתה משתמש באינטרנט...

כאילו אם אתה מוריד לא בטירוף....סרט פה משחק שם...ואתה חושב שאתה צריך את זה בשביל ההתלהבות...אז חבל זה סתם ביזבוז כסף...

אם אתה מאנשי הFTP שכל היום מורידים משחקים וסרטים וכל מיני דברים...אז תקח את זה...(נכלל פה גם משחקי על-הקו=אונליין..)

אם אתה משתמש באפלואד רצחני...אתה יכול לקחת חבילה של 1.5 עם אפלואד של 256...תברר אצל הספקית שלך...

בתכלס אני ביררתי אצל נטויזיון...אני לקוח שלהם קרוב ל8 שנים....הם הציעו לי את האינטרנט ב3 חודשים ראשונים בהתחייבות ל3 חודשים לכל חודש 150 שח...ואחרי זה גם לכבלים לשלם 150....בסהכ יוצא 300 שח...סכום לא מבוטל....אני עכשיו משלם על 1.5 משהו כמו 70-90 לנטויזיון ועוד איזה ל100 לכבלים....

אני מהאנשים שמתלהב מזה בטירוף...אבל בתכלס עשיתי עם עצמי חושבים וראיתי שאני לא מוריד כל כך הרבה ששוה לי לשלם עוד 110-130 שח בשביל זה...בשביל זה אני נשארתי בחבילה של 1.5/128 אבל אני שוקל לעבור ל1.5/256...

פורסם

מהירות ההורדה לא קריטית כמו מהירות העלאה שממש תכולל שינוי אצל הרבה אנשים למרות שזה עדיין לא המהפכה שלא ציפנו אבל זה גם משהו

פורסם

למי שלא ידע

אם אתם מחוברים במקרה לכבלים, ללא חייגן (מה שנקרא MPLS)

אזי אתם צריכים לשדרג את החבילה שלכם ל-5 מגה, רק בכבלים והספק לא צריך לדעת מזה בכלל, את המהירות שלכם תקבלו בכל מקרה

ככה ה5 מגה יעלה לכם רק 150 שקל + ה 30 ומשהו שקל שאתם משלמים לספקית שלכם

בערך 180-190 שקך סה"כ, במקום 300 שקל

תעשו חיים.

פורסם

לי היה כבלים ללא חיגן שעשיתי 5מגה הוט התקשרו ל012 והעבירו אותי לחיגן...

הכשיו אני מנסה לחזור(להיות בלי חיגן) "מועצת המנהלים" בודקת אם הם יכולים לתת 5מגה בלי חיגן בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים