פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים שלום,אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי,שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה..המסכים הם :sumsung v710sumsung 712nlg l17505sqנ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם.תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אין סמסונג 721Nמבין כולם ה-LG הכי טובבעיקרון ה-LG מסך טוב היום רק חסר לו חיבור דיגטלי DVIהמסך קיים בארץ אולי חצי שנה ככה שזה די מוזר שמישהו מוכר כזה מסך כבריכול להיות שיש לו פיקסלים שרופים/בעיות אחרות
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר לגבי פקסלים שרופים אני כמובן הולך לראות את המסך טוב טוב לפני שאני קונה..הlg באמת נראה לי מוצלח אבל ממש צרם לי שאין לו dvi (למרות שאין לי כרטיס מסך כזה עכשיו)לגבי הסמסונג דווקא כן יש דגם כזה : http://reviews.cnet.com/Samsung_SyncMaster_712n_17-inch_LCD_Monitor_Black/4505-3174_7-31315162.html
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים לגבי פיקסלים שרופים, יש תוכנה קטנה שבודק את זה(חפש ברשת, )לגבי המסכים, לLG יש אחריות טובה יותר מאשר סמסונג וגם לLG יש דגם כזה עם DVI(נקרא L1750HQ)
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר התכוונתי ל712, אתה מכיר דגם כזה?יש סיכוי שתתנו לינק לתוכנה שבודקת פקסלים שרופים?אני לא סתם אמרתי רק את הדגמים האלה, כי מסקירה שלי בכל הלוחות באינטרנט אלה הכי אטרקטיבים בשבילי,הדגם שציינת לא היה בשום לוח ולכן לא כתבתי אותו, אם הייתי קונה מהחנות זה היה נכון.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר סליחה, לא קיבלתי תשובה, וזה מממש ממש חשוב לי אני מבקש שתנסו לענות לי..
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים harry:1. תקרא בבקשה את חוקי הפורום ותמנע מדאבל פוסט.2. יש כבר סטיקי לנושא הזה.3. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.