פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש...בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת.פשוט לא מצאתי באתר של logitech.מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'.תודה מראש, מ.ב.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אולי באתר של לוגיטק לפי מה שאני יודע הסאב הוא גדול מאוד פי שתיים יותר גדול משל ה inspier בערך ראיתי אותם עומדים אחד ליד השני
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים כמה הם עלו לך? מאוד לא משתלם לקנות אותם בארץ בגלל המחיר המפלצתי שלהם פה...
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים באתר של לוג'יטק מאד מתקמצנים על מידע של המוצרים האלה... אין אפילו תמונה של השלט שמגיע עם הרמקולים.
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר כמה הם עלו לך? מאוד לא משתלם לקנות אותם בארץ בגלל המחיר המפלצתי שלהם פה... לצערי, קניתי אותם במחיר המפלצתי... :-\ ;D אבל משתלם לא?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים הם מצויינים רק מאוד יקרים.זה לא שזה לא משתלם. זה פשוט נקרא מותרות יש הבדל בין משתלם למותרות.כי גם אם היית מייבא את זה היה מכס אז אי אפשר להגיד שזה לא משתלם...................כן הם רמקולים ממש טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.