עבור לתוכן

אולי המיפרט של המהפכה(ביכלל לא בטוח)

Featured Replies

פורסם

There is a post in the G4TV forums containing some interesting facts about the Revolution console. It seems it will feature a dual threaded IBM Custom PowerPC working 2.5GHz with 256KB L1 cache and 1MB of L2 cache, an ATI RN520 core at 600MHz with 256MB RAM, some 512MB at 700 MHz of system RAM, a PPU chip with 32MB and a sound card capable of DD 5.1 DTS 7.1. There's no way to verify the authenticity of the information, so just take it as a rumor. What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game, but I think anyone could have figured this out.

במיקרה שזה נכון אז למהפכה יהיה PPU שזה מעבד לחישוב פיזיקה וזה אומר שנוכל לצפות להרבה יותר מיגרפיקה של HL2 ביגלל שהפיזיקה במישחקים תחושב

בPPU ולא במעבד וזה יחסוך הרבה כח לדברים אחרים גם לPS3 אמור להיות סוג של PPU והXBOX 2 יכול לישתמש באחת מי3 הליבות שלו לחישובים

של פיזיקה מענין מתי הטכנולוגיה תגיע לPC במחיר נורמלי

פורסם

מעבד ה-PPU הוא לא רק תיאוריה?

אני זוכר שקראתי איזו כתבה על זה בוואלה, וטענו שאם דבר כזה יצא לפועל, אז תהיה באמת מהפכה בתחום....אבל אף אחד לא אמר שבאמת מתחילים לתכנן את זה.

"What we know for a fact is that it is very probably that one of the Revolution titles will be a Mario game" - זה חידוש!

פורסם
  • מחבר

זה דבר מוחשי וקים סוני קנתה זכויות לישם PPU באיזה צורה בPS3 הXBOX 2 יכול לישתמש באחת מי3 הליבות בישביל זה במישחקים שצריכים פיזיקה כבדה

(איזה כיף להגיד את זה ) ואני מניח שנינטנדו לא תישאר מאחור חוץ מיזה זה מפותח גם לPC ואני יודע שקימות 2 חברות שעובדות על זה

כמובן שזה מצריך גם תמיכה תוכנתית כדי שזה יהיה מישתלם וכמו שהכרטיסי מסך הגיעו לקח זמן עד שהטכנולוגיה הגיע למה שהיא היום

(לפחות היום כמות זיכרון ומהירות שעון וזיכרון הרבה יותר מוצלחים מיהתקופה שכרטיסי המסך הראשונים יצאו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים