עבור לתוכן

העיה עם הדרייבר החדש והדבילי של Nvidia

Featured Replies

פורסם

גם לי היו בעיות בסרטים בדריוורים החדשים ולי יש 6600GT ככה שזה לא דווקה ביגלל כרטיס ישן וגם כרטיס כמו וודו 3 אמור להריץ סרטים בסדר

אז בטח 5200 שזה גיפה 3 בתוספת תמיכה בדירקט X 9 אני פטרתי תבעיה בשימוש בדריוור ישן ואני מקווה שנוידה תסדר את זה בדריוור הבא

פורסם

אם לא פועל לך טוב אז בטח הבעיה אצל NVIDIA ולא אצלך .... ממש "להעריץ" את דרך החשיבה הישראלית שלך ;) .

סביר להניח שהתקנה נקייה של WIN עם דריברים עדכניים לכל החומרות תפתור לך את כל הבעיות שמופיעות בעיקר אצלך ולא אצל רוב האנשים, אבל זה בגדול.

כשמשדרגים דריברים רצוי להסיר את הדריברים הקודמים לגמריי בעזרת ההסרה ובעזרת תוכנות הסרה מיוחדות. לרוב זה לא חשוב , אבל כשעוברים מדור אחד של דריברים לדור אחר זה חשוב מאוד !! במקרה שלך אתה יכול לנסות להסיר את הדריברים מ"הוספה והסרה של תוכניות" ולאחר מכן להסיר את כל השאריות של הדריברים בעזרת התוכנה Driver Cleaner PRO ועדיף במצב SAFE MODE. לאחר מכן התקן את הדריברים האחרונים מהאתר של NVIDIA (תתחיל עם הרישמיים ולא עם BETA).

בהצלחה.

פורסם

אני רגיל לATI וביגלל זה לא מחקתי לגמרי ליפני התקנה אבל טוב לדעת בכל מיקרה הדריבר הנוכחי מספק אותי בינתים

פורסם

איפה אתם חיים,יצא כבר גרסה 81.26!!!

בקשר לכרטיס,יש לי כרטיס דומה לשלך רק עם אוברקלוק,לא שיא הביצועים אבל מתמודד יפה במשחקים כמו שכרטיס לשוק הנמוך צריך להתמודד לא יותר מזה,כשתתחיל לראות כרטיסים כמו 9800 או 6600GT תבין מה זה ביצועים ואיכות,בכל מקרה תחפש פה בפורום את הלינק לדרייבר החדש הזה.......הוא מעולה... ;)

פורסם

איפה אתם חיים,יצא כבר גרסה 81.26!!!

בקשר לכרטיס,יש לי כרטיס דומה לשלך רק עם אוברקלוק,לא שיא הביצועים אבל מתמודד יפה במשחקים כמו שכרטיס לשוק הנמוך צריך להתמודד לא יותר מזה,כשתתחיל לראות כרטיסים כמו 9800 או 6600GT תבין מה זה ביצועים ואיכות,בכל מקרה תחפש פה בפורום את הלינק לדרייבר החדש הזה.......הוא מעולה... ;)

תגיד לי מאיפה הקרצת את המידע הזה? הגרסה הרשמית האחרונה של NVIDIA לכרטיסי GEFORCE היא 78.01 וגרסת הבטה האחרונה היא 78.03

פורסם

תגיד לי מאיפה הקרצת את המידע הזה? הגרסה הרשמית האחרונה של NVIDIA לכרטיסי GEFORCE היא 78.01 וגרסת הבטה האחרונה היא 78.03

http://img43.imageshack.us/img43/1363/untitled5ty.jpg

::)

פורסם

לא יותר קל לקשר להורדה והסבר?

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1181

כל מקרה תשארו עם הדרייברים המקוריים מ nvidia.com ואם הם עושים בעיות יש מספיק אתרים (כולל hwzone) שמאכסנים גירסאות קודמות.

פורסם

אוקיי תסלחו לי כן אבל אני ממש לא סומך על דרייברים שמקורם לא מהאתר הרשמי של NVIDIA אבל זה כבר בחירה אישית ..

פורסם

יש בעיות עם ילדים שהיו בכיתה ג' וקנו להם את המחשב הראשון מבאג?

כי אני אחד כזה

ואם אמא שלי לא היתה קונה לי מחשב יש מצב שהיום הייתי אידיוט

שלא יודע מילה באנגלית ולא יודע בכלל להפעיל את המוח

איך אני מתגעגע לימים האלה

שאני וחבר שלי היינו חורשים על ריימן 1

פורסם

מאיפה אתה צצת? ::)

פורסם

דיי - עם - הפלאשבקים !!!

פורסם

:'(

בכל מקרה למי אכפת

זה ידוע שסדרת fx הם כרטיסים מפגרים

הדרייבר עובד לי מצויין ונראה לי הוא אפילו שיפר כי הfps שלי יציב והמעבד שלי די חלש

פורסם

OMFG !

מה זה הדיון התת-רמה הזה?! >:( >:(

ITSIK86 וכל חבריו לספאם, נא לקרוא בדחיפות את חוקי הפורום !

ITSIK86, כמו כן אתה מקבל אזהרה ראשונה (מתוך 3 אפשריות), על שימוש בשפה לא הולמת ודירדור הדיון לספאם

ננעל.

פורסם

אוקיי, כל המשתמשים הבעיתיים פה טופלו:

ITSIK86 - נוספה לך אזהרה ראשונה כמו ש-Raul ציין.

Amit.Z - אזהרה לא תעזור פה עם כל הספאם שלך. אתה מושתק לשבוע.

thegodx - נוספה לך אזהרה שלישית. אתה מורחק מהפורום לשבוע.

aY - נוספה לך אזהרה ראשונה.

headshot - נוספה לך אזהרה ראשונה.

fighter - נוספה לך אזהרה ראשונה.

Vatos-Locos - נוספה לך אזהרה ראשונה.

ורק כדי לחסוך לכם את ההודעה הפרטית שתשלחו לי "למה קיבלתי אזהרה?!"

אז הנה תשובה לכולם - כל מי שפירסם בדיון הזה אפילו הודעה אחת שלא היה בה תוכן מועיל ולא קשור לנושא הדיון(או בקיצור - ספאם), קיבל אזהרה/הרחקה/השתקה בהתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים