פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אני נכנס לאיזה אתר אז התוכנה כאילו זזה האתר עולה למעלה ולמטה הוא זזלא תמיד רק עכשיו התקנתי את התוכנה אני מקווה שמשהו יבין את הבעיה:<
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר קצת קשה להבין מה אתה אומר , תהיה יותר ברור ...אתה מתכוון לפיירפוקס?כן התוכנה מרצדת כזה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת בפיירפוקס .. תנסה אולי להכנס ל - tools>options>advanced>browsing ולבטל את "use autoscroll"
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אף פעם לא נתקלתי בבעייה כזאת בפיירפוקס .. תנסה אולי להכנס ל - tools>options>advanced>browsing ולבטל את "use autoscroll" אתה יוכל בקשה לירשום בעברית כי המזוליה שלי בעברית ואני ואנגלית זה לא הולך ביחד:[ כי עם תסים לב אני בקושי יודע עברית תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אההממ זה יהיה קצת קשה כי אין לי מושג איך זה נראה בעברית אבל אני ינסה לתרגם:כלים>אפשרויות>מתקדם>האופציה המודגשת השנייה תחתיה צריך להיות משהו בסגנון "השתמש בגלילה אוטומתית" תבטל את זה ותראה אם זה עזראם זה לא עוזר אז אין לי רעיון אחר תנסה להתקין את פיירפוקס מחדש :-\
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר יש לי עוד בעיה!ראיתי שדפדפן הזה יש סוגים של פלאשים שהוא לא מציגדוגמא באתר של נענע יש תמונות כאילו של פלאש אז במקום התמונה יש תמונה אפורה כזאותאתם יודעם מה הבעיה?ואיך אני יוכל לקבוע שעם אני מוריד איזה הורדה אז זה יוריד לי מי התוכנה FlashGet?אבל התוכנה אזות מזה מהירה לא כמו Maxthon שאי לא זזה הייתי לוקח את העיצוב של Maxthon ואת כול הממשק והייתי סם אותו בFIREFOXוFIRFOX תוכנה הכי טובה שיש!חסר לFIRFOX כצת דברים אבל מהירות אי 5 רמות מעל כול התוכנות שהשתמשתי 8)
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אני גם לא רואה אותם (ואני בטוח שאני לא מפסיד כלום ... זה בטח פרסומות) אני חושב שזה אפליקציות שעובדות רק באקספלורר אין לך מה לדאוג, רוב האתרים בארץ עדיין לא תומכים כמו שצריך בפיירפוקס.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אני גם לא רואה אותם (ואני בטוח שאני לא מפסיד כלום ... זה בטח פרסומות) אני חושב שזה אפליקציות שעובדות רק באקספלורר אין לך מה לדאוג, רוב האתרים בארץ עדיין לא תומכים כמו שצריך בפיירפוקס.טוב בסדר שאלה אחרונהאני מנסה להיכנס לצ'אט תפוז מצלמות זה לא נכנס רשום לי בטעינה איזה חצי שעה אז זה לא נכנס אתה יודע מה הבעיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.