פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אם כן, יצא לכם להפעיל משחק ברשת?? משום מה, אני לא מצליח למצוא עוד משתמשים ברשת.. המשחקים שאני מנסה הם: WORLD TOUR SOCCER CHALLENGE EDITION UNTOLD LEGEND: BROTHERHOOD OF THE BLADE משחקים מקוריים.. זה מוזר, כי הWEB עובד לי ואני גולש ב PSP ופשוט ה MULTIPLAYER לא רואה עוד שחקנים.. אגב, אם מישהו מעוניין, אפשר לקבוע איזה יום למשחק..
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אם אני לא טועה אפשר לשחק ברשת רק דרך הWIFI של PSPים אחרים שפיזית לידך...הרי לא נראה לי שיש לסוני שרת לדברים האלה...
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אם אני לא טועה אפשר לשחק ברשת רק דרך הWIFI של PSPים אחרים שפיזית לידך...הרי לא נראה לי שיש לסוני שרת לדברים האלה...תשמע, זה לא שלמשחקי PC, כל המשחקים הם של MICROSOFT...יש המון חברות כמו EA-GAMES, KONAMI ועוד הרבה שלהן כן יש שרתים של משחקים.. ולא רק SONY..אתה צודק לגבי העניין של הפיזית לידי.. זה נקרא חיבור AD-HOCאבל ב PSP ישנה עוד אופצייה למשחקים דרך הרשת.. לא כל המשחקים תומכים בזה, אבל WORLD TOUR SOCCER כן..
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים גם לPSP וגם לנינטנדו DS יש תיכנון עתידי למישחקי אונלין כמו למחשב ולא רק דרך המכשיר מול מכשיר נינטנדו עדין לא משווקת תשרות הזה ואני לא יודעבקשר לסוני בכל מיקרה התמיכה בארץ זניחה לנינטנדו אין נציגות ביכלל וישפאר היא נציגות זניחה של סוני שלא בידיוק דואגת ללקוחות שלה כמו סונייפן אמריקה ואירופה כך שאתה די בבעיה במיקרה שקניתה PSP בישביל מישחקי אונלין בארץ
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר אוקיי....חשבתי שזה פורום של משחקים וקונסולות!!מסתבר שפה בפורום יש רק שאלות.. בלי תשובות.. וכל עוד זה לא PC אז התשובות גם לא ענייניות.WHATEVER.....!!!!
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אוקיי.... חשבתי שזה פורום של משחקים וקונסולות!! מסתבר שפה בפורום יש רק שאלות.. בלי תשובות.. וכל עוד זה לא PC אז התשובות גם לא ענייניות. WHATEVER.....!!!! יש לך את GAYMER בשביל השאלות האלה.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים במחיר המטורף שדפקו על הPSP אני מתפלא בכלל שיש אנשים שקונים אותהמי שיש לי קצת שכל פשוט לא יחליף פלאפון דור שלישי כל חודש ויקנה את הPSP זה לא בגיל דיל המכיר שלה היא עולה כמו כל פלא' ממוצע.
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים מחבר יש לך את GAYMER בשביל השאלות האלה. הו! הנה בנאדם רציני.. אגב, לכל המעוניין, http://polin2005.host-star.com/arena/index.php פורום דיי נחמד שממש מבין בקונסולות וכאלה.. (גם PSP!! )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.