עבור לתוכן

אפשר יהיה לשים AMD XP החדשים(166FSB( על לוחות ל...

Featured Replies

פורסם

XP שעובדים על MAX 133FSB?

פורסם

לא, ידרש צ'יפסט שונה

וגם יש *המון* זמן עד שהם יגיעו...

פורסם

ההיגיון אומר שמהKT333 יהיה אפשר להפעיל את המעבדים הללו...

פורסם

רוב הסיכויים שכל לוח שמסוגל להפעיל את ה T-BRED יוכל גם להפעיל את ה BARTOON, הבעיה היחידה תהיה עם המיכפלה לא תהיה פתוחה אז מעבד שמיועד לעבוד ב 166MHZ באס יאבד 20% ממהירות השעון שלו על לוח שמסוגל לספק רק 166MHZ.

פורסם

יכול להיות שבעידכון ביוס קטן.. למרות שאני לא מאמין.

פורסם

זה לא הגיוני חבר'ס, זה אמור להיות צ'יפסט אחר לגמרי כדי שהמעבד יעבוד ב166 במהירות שלו..

פורסם

רב אם לא כל המעבדים היום יכולים לעבוד ב-BUS של 166 (אם תפתחו להם את המכפלה כמובן).

רב אם לא כל הלוחות היום יכולים להעלות את ה-BUS ל-166.

לא נראה לי שיצטרכו יותר מעדכון BIOS בשביל זה.

פורסם

זה רק תלוי בחלוקה, כבר היום הצ'יפסטים של סיס (645DX ו 648 החדש) מאפשרים זאת.

נ.ב. אני לא חושב ששינוי החלוקה זה משהו שעדכון ביוס יכול לעשות... :-\ אבל נראה - עד היום הם מאוד הפתיעו כשה SocketA שלהם קיים כל כך הרבה זמן (וללא שינוי).

פורסם

זה רק תלוי בחלוקה, כבר היום הצ'יפסטים של סיס (645DX ו 648 החדש) מאפשרים זאת.

נ.ב. אני לא חושב ששינוי החלוקה זה משהו שעדכון ביוס יכול לעשות... :-\ אבל נראה - עד היום הם מאוד הפתיעו כשה SocketA שלהם קיים כל כך הרבה זמן (וללא שינוי).

-SIS 645/648 זה לפנטיום4 בכלל.

-עידכון ביוס לא יכול להוסיף מחלקים, זה תלויי בצ'יפסט (אלא אם בכוונה ביטלו חלק ואז מאפשרים אותם מאוחר יותר).

-ה KT333 כבר היום תומך רשמית בבאס של 166MHZ תוך שמירה על תדרי ה PCI ו AGP (ואני לא מדבר על מהירות הזיכרון).

פורסם

:kopfpatsch::eek2::kopfpatsch: אתה כ"כ צודק... אין לי מושג מה גרם לי לרשום את זה (עכשיו ראיתי ולא האמנתי..) בכל אופן

מאיפה הידיע ש KT333 פועל ב FSB166?

פורסם

האמת שאין לי הוכחה ממש שהוא תומך, רק אנשים שעשו עליו אוברקלוק מעל 152MHZ מספרים שסנדרה מדווחת שה PCI ו AGP חוזרים מתחת ל 33/66MHZ.

בינתיים נגיד שזו הערכה זהירה שהוא תומך.

פורסם

וגם שכחתי להגיד שעל הגרסא הראשונית (טרום ייצור) של ה MSI KT3 ULTRA היה ג'מפר לכוון ל 166MHZ FSB (שוב, לא הזיכרון).

פורסם

אבל זה ידוע שלהרבה לוחות יש מחלקים של 5.

ככה שברגע שאתה מגיע ל-166FSB (לא 152, אין לי מושג למה המספר הזה דווקא, אולי אתה מתבלבל) ה-PCI וה-AGP עובדים ב-33 ו-66 בהתאמה.

פורסם

התכוונתי ל 152. האמת זה יכול להיות תלויי בביוס גם מתי בדיוק הלוח מחליף מחלק.

ברוב לוחות ה BX לדוגמא המחלק של 4 ל PCI הופעל ב 124MHZ בד"כ (למרות שרשמית הוא בכלל תומך רק עד 100).

יש הרבה צ'יפסטים שמפעילים את המחלק לפני התדר שבו המחלק בדיוק מתאים כדי למנוע נזקים (ז"א שבתדר כדה ה PCI ו AGP פועלים למעשה מתחת לתדרים הרצויים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים