פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים איך אפשר לעשות אובר קלוק למחשב ישן מאוד ???הנתונים של המחשב : (לא להיתלהב יותר מידי)מעבד: פנטיום 100 מגה הרץזיכרון :192 מגה SDRAM מהירות 133לוח אם :לא ידוע והדגם שלו הוא - i430tx-2a59il1cc-00מערכת הפעלה: windows xp pro sp 2הרד דיסק:wd 4 gb
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אתה בטוח 100 מגהרץ!?כי תכלס XP PRO לא אמור בכלל לחשוב לעלות עליו, וגם אני לא סגור שהיה SDRAM בזמנו.כל מקרה.... זה לא הדגם של הלוח שלו, ובלי דגם (וגם עם) אני לא חושב שתוכל למצוא הרבה מידע על העבודה עם הלוח...אז סורי... נראה לי שזה יהיה הרבה יותר מסובך ממועיל.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר כן אני בטוח שזה 100 מגה הרץויש בו SDRAM אני יודע להבדיל בין סוגי זכרונותוXP PRO עובד עליו איך אני אוכל למצוא את הדגם של הלוח???
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים היי, היה לי לוח של לאקי! (בעצם עדיין יש לי - שניים - אחד עובד בחדר של אחותי)חרא של חברה - איזה מזל שהיא נסגרה לפני איזה 7 שנים.ממש ממש לא הגיוני ה-100MHz - אתה בטוח שזה לא 100MHz באס (ולא מעבד)?פנטיום 1 עבד לרוב עם זכרון EDO ולא SDRAM, ולכן אני שואל אם אתה בטוח שזה לא P-2 או סלרון...בכל מקרה, וגם אם כן, אז? אני חסיד של OC למעבדים ישנים - הנה, תראה מה עשו עם P1-200:http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=87
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים סיבכתם את הבנאדםאוברקלוק על לוחות כאלה עושים עם ג'מפרים על הלוח אם לקבוע מכפלה ובאס
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אני בטוח זה סוקט 7 אני בעצמי הרכבתי את המחשב הזה ועל הלוח הזה שבמקרה מצאתי אצל דוד שלי שמתי את הזיכרונות של הSDRAM מהמחשב הקודם שהיה לי ונשרףאני רוצה להוציא כמה שאפשר מהמעבד הזה ;Dאיך אני יכול לעשות את זה ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.