פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים שלום! יש לי mp3 של san disk 512 מגה sdmx1 עכשיו המכשיר לא קורא לי שירים ב עברית הוא מסמן אותם ב גיבריש איך אני יכול לעשות שיראו עברית? ממש תודה רבה לכ מי שיעזור!
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים כי הנגן פשוט לא תומך בעברית....תקווה שיצא עידכון קושחה שיעשה זאת...אך לדעתי לא ממש יקרה...
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר אתה יכול לשנות את השמות בעברית לשמות באנגליתנכון אבל זה מתיש קצת לשנות את כולם חחחאבל בכל מקרה עצה טובה מאוד תודה רבה!!
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים כמה שירים כבר יש לך שם שזה כל כך מתיש?תשנה פעם אחת וגמרנוזה עדיף על לראות ג'יבריש
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר כמה שירים כבר יש לך שם שזה כל כך מתיש?תשנה פעם אחת וגמרנוזה עדיף על לראות ג'יברישיש די הרבה השם של השיר ארוךואתה צודק ב 100% תודה!
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים הנגן תומך בעברית (הפוכה כמובן) רק בשמות קבצים. אם הוא מזהה ID3TAG בקובץ הוא מציג אותו ואז תראה גיבריש, אם לקובץ אין ID3TAG הוא יציג את שם הקובץ בעברית הפוכה, לכן אם גם עברית הפוכה זה בסדר לך או שתמחק את כול הTAGS מהקבצי MP3 שלך בעברית בעזרת תוכנה כמו MP3TAG או שתבטל את התמיכה בTAGS בנגן עצמו (אבל אז כמובן לא תראה TAGS בכלל גם לשירים באנגלית).*זה כמובן עם הFIRMWARE האחרון.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר מחקתי תתטגים אבל לא עובד עדיין ועשיתי עיכון firmwareאשמח אם תיכנס אלי לאי סי ותסביר לי306140246תודה!
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים תנסה קודם כול לבטל את הTAGS באפשרויות של הנגן ותבדוק איך הוא מראה את השמות קבצים בעברית (לי יש את הנגן של הגיגה וזה עובד) נ.ב. אין לי איי.סי
פורסם 2005 באוקטובר 120 שנים zipoo - לא כול כך הבנתי מהPM שלך מה עשית , אתה יכול לתת הסבר יותר מפורט ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.