פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים יש לי ADSL. קיבלתי מבזק מודם RTA-1320 שהוא גם מוגם וגם נתב, אבל יש ממנו רק יצאה 1 למחשב 1.לי יש שני מחשבים...מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם שלא יהיו תלויים אחד בשני?אמרו לי שאני צריך HUB\SWICHאין לי מושג מה זה מה...איזה לקנות...תודה על העזרה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תקנה מתג (סוויץ') אתה יכול להסתפק בהכי פשוטמתג של אדימקס 5 יציאות עולה בערך 95 שקלאותו מתג עם 8 יציאות עולה בערך 100 שקל
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אני לא חושב שעוד יש היום בחנויות רכזת(HUB)אם יש אז הן אמורות להיות יותר זולותאבל עדיף מתג 100 שקל זאת לא השקעה גדולה ואם בעתיד תרצה לחבר עוד מחשבים אז יכולות התעבורה בין המחשבים יהיו יותר טובות
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אז מה אני צריך?נגיד ואני קונה מתג...מה עוד אני צריך כדי שהכל יעבוד?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אתה צריך מתגבכל מחשב צריך כרטיס רשתלחבר בין המתג לנתב באמצעות כבל רשת לחבר כל מחשב למתג באמצעות כבל רשתוהמחשבים צריך להגדיר קבלת IP אוטומט או לתת להם IP פנימי קבוע
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר זה מתג טוב??EDIMAX Fast Ethernet Switch (8 Port )? Model ES-3108P 10/100Mbps and Half / Full DuplexN-way Auto Negotiation Non Blocking DesignStore and Forward Switching Architecture Desktop Size, Compact and Slim Design
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר מצאתי בחנות אחרת אותה חברה רק עם 5 יציאות ב 89 שקל..מה עדיף גדול או קטן?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים בוא נחשוב...אתה מקבל עוד 3 יציאות בשביל צרכים עתידיים במחיר יותר זולאז מה יותר טוב לדעתך?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תצטרך בנוסף להגדיר את המודם לעבוד כנתב (router) וכשרת DHCP (מה שמחלק את כתובות הIP לרשת)אני מנחש שאתה משתמש בחייגן, מה שאומר שהמודם כרגע במצב מודם ולא ראוטר.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים לא חייבים להגדיר את המודם מתצורת גשר לנתב כדי לחבר את הסוויצ.רק במידה והוא רוצה אינטרנט לחוד לכול מחשב ,שיהפוך את המודם לתצורת נתב .תראה שהסוויצ תומך במנגנון auto mdi/mdix -מזהה את סוג הכבל ישר או מוצלב,ככה שלא משנה איזה כבל יחבר הסוויצ יעבוד איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.