פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים בדקתי בדביק וראיתי אכן לא מעט אתרים כאלו אבל לא מצאתי באמת אתר טוב שמביא סיקורים למשחקים חדשים שיצאו ומשחקים שעומדים לצאת.אודה להמלצה ?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים לא יצא לי לקרוא את הסטיקי, אבל אני קורא ומתעדכן קבוע ב-Gamespot.comלדעתי זה פשוט האתר הכי נוח והכי טוב לידיעות על משחקים שיצאו ומתוכננים לצאת לכל הקונסולות.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים קשה לי מאוד להאמין שלא הצלחת למצוא את מבוקשך באתרים שנמצאים בסטיקי, וזאת משום שכל אתרי המשחקים הכי טובים שיש נמצאים שם.אתה אולי לא חיפשת כמו שצריך בתוך האתרים עצמם.(אגב, גם Gamespot נמצא בסטיקי)
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים ign.comgamespy.comgamespot.com1up.comgametrailers.comhttp://www.gcisrael.net/index.php (כל מה שקשור לנינטנדו)ישראלי:vgames.co.ilgamer.co.ilאם זה לא מספיק לך אני לא יודע מה כן
פורסם 2005 באוקטובר 1720 שנים באמת חבל שעדיין לא הוספתם את האתרים הנ"ל לסטיקי... והנה עוד כמה חשובים:GamesIndustry.biz - כל מה שקשור לתעשייהevilavatar.comShacknews.comTeamXbox.comEurogamer.networthplaying.comמקווה שתוסיפו.איתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.