פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים http://finance.walla.co.il/?w=/118/784250 או בקיצור סוני מפסידה הרבה כסף ולכן מצמצמת פעילות ומפטרת הרבה עובדיםויש אנשים שחשבו שנינטנדו תפסיד ביגלל השלט המיוחד למהפכה ובינתים המניות שלה יתחזקו חה חה חה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר כן אבל כמה כסף הם ישקיעו בPS3 שכבר עלה הרבה מאוד כסף ויש ספק גדול בריווחיות שלו ביגלל שהמכיר יצור שלו כרגע מאוד יקר ומיקרוסופטלא בידיוק מחכה לסוני כדי לימכור תXBOX 2 שיוצא עוד כמה חודשים יש פה הרבה שאלות מענינות על איזה מוצרים סוני תילך ובכמה כוח????
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים יששששששאני רק מחכה לכתבה על פשיטת הרגל שלהםלא אכפת לי זה איך אמור לקרות!
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר אני לא חושב שהם יפשטו רגל בשנים הקרובות אבל הם מורידים חלק מהעסקים שלהם או במילים אחרות סוני הענקיתנהית סוני הבינונית וחלק מהמוצרים שלהם יקברו באדמה אותי מענין מה יקרה בעינין הPS3 והPSP שעד היום היה להם תקציבי ענקהרבה יותר מיהתקציב של נינטנדו
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אל תשכחו את חברת סוני אריקסון, ,שחלק ממנה שייך לסוני... הפלאפונים של החברה הולכים להימכר בכמויות אדירות .. ולדעתי הם הולכים לצבור תאוצה חזקה עם הפלאפונים ..
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אם כול הכבוד גם אם ימכרו פלאפונים בכמויות אדירות ויעברו את כול התחזיות בתחום הזה, זה לא מה שיחזיק חברת ענק כמו סוני.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מה זה 10 מיליארד ין לסוני?!? תאמינו לי שזה לא כל כך מזיז לה,הפלאפונים שלהם והקונסולות מכניסים לה הרבה מאוד כסף, שלא נדבר על טלויזיות DVD וקולנוע ביתי...........פשיטת רגל? היצחקתם אותי......
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר לא כל מוצר מצליח נותן לחברה כסף במוצרים כמו PSP וPS2 סוני שילמה הרבה מאוד כסף על פיתוח פירסום שיווק ועוד דברים כדי שהם יהיו על מדפיםשל הרבה חנויות בעולם ודרך אגב סוני מפסידה כסף על כל PSP וPS2 שהיא מוכרת היא אמורה להרוויח מהמישחקים כמו שחברות פלפון מרוויחות מישיחות(כמה אנשים אתה מכיר שקנו הרבה מישחקים מקורים לPS2 ??????)אתה חושב שסוני היתה בצרות במיקרה שמוצר נימכר=כסף כי במיקרה כזהPS1 וPS2 מכרו ביחד 200 מיליון יחידות וזה בלי מישחקים החברה היחידה היום שמוכרת תקונסולות שלה בלי הפסד בקניה של הקונסולה לבד זות נינטנדו כי גם הקוביה וגם הנינטנדו DS זולים ליצור ואין להם תקציביפירסום ושיווק מפוצצים בשוק הפלפונים זה הרבה יותר גרוע כי התחרות ענקית וצריך לחדש מוצרים כל הזמן ולא כל כמה שנים אז זה שיש הרבה מוצרי סוניהיום על מדפי חנויות לא אומר כלום כמו שהיה הרבה קלב מרקט ותיראה מה קרה
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים זהו שמה שיציל את סוני זה הבלו רייאיך לעזאזל אני צורב לשיטה החדשה הזאת?אף אחד לא יודעהאמת שזה גם לא יצא אז אולי בגלל זהאבל אם לא יהיה דרך לצרוב משחקים של בלו ריי אז חבל על הזמן כי אז סוני ישתקמו מהר מאוד
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים כתבת את אחד ההודעות הלא ברורות שיש?ומה גם רצית להגיד בהודעה? שבלו ריי יציל את סוני? מה זה לא הם כרגע במלחמה איזה תקן יהיה דומיננטי והמצב שלהם לא נראה טוב...
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים כן בגלל שזה אמור להיות סוג חדש של פורמט שמכיל עד 50 ג'יגה בערךככה שאם לא יצליחו איך לצרוב לזה משחקים אז יצטרכו לקנותואם כל העולם יקנה משחקים שנמצאים על בלוריי אז סוני ירויחו מלא כסףומי לא ירצה לקנות ps3 ? יש לו גרפיקה מדהימהכל הפאנבויז ירוצו במיוחד כדי לקנות
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים כן בגלל שזה אמור להיות סוג חדש של פורמט שמכיל עד 50 ג'יגה בערך ככה שאם לא יצליחו איך לצרוב לזה משחקים אז יצטרכו לקנות ואם כל העולם יקנה משחקים שנמצאים על בלוריי אז סוני ירויחו מלא כסף ומי לא ירצה לקנות ps3 ? יש לו גרפיקה מדהימה כל הפאנבויז ירוצו במיוחד כדי לקנות אוי ואבוי מה שהולך פה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מה הולך פה?אני לא יודעאני רק יודע שאני שונא את סוני בדם ואני רוצה שהם יפשטו רגל על כל הפשעים שלהםלמשל זה שעד היום הם דופקים את star wars galaxies כמו מטומטמים ולא מקשיבים לשחקנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.