עבור לתוכן

סוני בצרות

Featured Replies

פורסם

http://finance.walla.co.il/?w=/118/784250 או בקיצור סוני מפסידה הרבה כסף ולכן מצמצמת פעילות ומפטרת הרבה עובדים

ויש אנשים שחשבו שנינטנדו תפסיד ביגלל השלט המיוחד למהפכה ובינתים המניות שלה יתחזקו חה חה חה

פורסם

אני מאמין שהם יחזרו לעצמם...אחרי הכל הם סוני :jump:

פורסם

זה סוני

הם יסתדרו

פורסם
  • מחבר

כן אבל כמה כסף הם ישקיעו בPS3 שכבר עלה הרבה מאוד כסף ויש ספק גדול בריווחיות שלו ביגלל שהמכיר יצור שלו כרגע מאוד יקר ומיקרוסופט

לא בידיוק מחכה לסוני כדי לימכור תXBOX 2 שיוצא עוד כמה חודשים יש פה הרבה שאלות מענינות על איזה מוצרים סוני תילך ובכמה כוח????

פורסם

ישששששש

אני רק מחכה לכתבה על פשיטת הרגל שלהם

לא אכפת לי זה איך אמור לקרות!

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהם יפשטו רגל בשנים הקרובות אבל הם מורידים חלק מהעסקים שלהם או במילים אחרות סוני הענקית

נהית סוני הבינונית וחלק מהמוצרים שלהם יקברו באדמה אותי מענין מה יקרה בעינין הPS3 והPSP שעד היום היה להם תקציבי ענק

הרבה יותר מיהתקציב של נינטנדו

פורסם

אל תשכחו את חברת סוני אריקסון, ,שחלק ממנה שייך לסוני... הפלאפונים של החברה הולכים להימכר בכמויות אדירות .. ולדעתי הם הולכים לצבור תאוצה חזקה עם הפלאפונים ..

פורסם

אם כול הכבוד גם אם ימכרו פלאפונים בכמויות אדירות ויעברו את כול התחזיות בתחום הזה, זה לא מה שיחזיק חברת ענק כמו סוני.

פורסם

מה זה 10 מיליארד ין לסוני?!?

תאמינו לי שזה לא כל כך מזיז לה,הפלאפונים שלהם והקונסולות מכניסים לה הרבה מאוד כסף,

שלא נדבר על טלויזיות DVD וקולנוע ביתי...........פשיטת רגל? היצחקתם אותי...... :lol:

פורסם
  • מחבר

לא כל מוצר מצליח נותן לחברה כסף במוצרים כמו PSP וPS2 סוני שילמה הרבה מאוד כסף על פיתוח פירסום שיווק ועוד דברים כדי שהם יהיו על מדפים

של הרבה חנויות בעולם ודרך אגב סוני מפסידה כסף על כל PSP וPS2 שהיא מוכרת היא אמורה להרוויח מהמישחקים כמו שחברות פלפון מרוויחות מישיחות

(כמה אנשים אתה מכיר שקנו הרבה מישחקים מקורים לPS2 ??????)אתה חושב שסוני היתה בצרות במיקרה שמוצר נימכר=כסף כי במיקרה כזה

PS1 וPS2 מכרו ביחד 200 מיליון יחידות וזה בלי מישחקים

החברה היחידה היום שמוכרת תקונסולות שלה בלי הפסד בקניה של הקונסולה לבד זות נינטנדו כי גם הקוביה וגם הנינטנדו DS זולים ליצור ואין להם תקציבי

פירסום ושיווק מפוצצים בשוק הפלפונים זה הרבה יותר גרוע כי התחרות ענקית וצריך לחדש מוצרים כל הזמן ולא כל כמה שנים אז זה שיש הרבה מוצרי סוני

היום על מדפי חנויות לא אומר כלום כמו שהיה הרבה קלב מרקט ותיראה מה קרה

פורסם

זהו שמה שיציל את סוני זה הבלו ריי

איך לעזאזל אני צורב לשיטה החדשה הזאת?

אף אחד לא יודע

האמת שזה גם לא יצא אז אולי בגלל זה

אבל אם לא יהיה דרך לצרוב משחקים של בלו ריי אז חבל על הזמן כי אז סוני ישתקמו מהר מאוד

פורסם

כתבת את אחד ההודעות הלא ברורות שיש?

ומה גם רצית להגיד בהודעה? שבלו ריי יציל את סוני?

מה זה לא הם כרגע במלחמה איזה תקן יהיה דומיננטי והמצב שלהם לא נראה טוב...

פורסם

כן בגלל שזה אמור להיות סוג חדש של פורמט שמכיל עד 50 ג'יגה בערך

ככה שאם לא יצליחו איך לצרוב לזה משחקים אז יצטרכו לקנות

ואם כל העולם יקנה משחקים שנמצאים על בלוריי אז סוני ירויחו מלא כסף

ומי לא ירצה לקנות ps3 ? יש לו גרפיקה מדהימה

כל הפאנבויז ירוצו במיוחד כדי לקנות

פורסם

כן בגלל שזה אמור להיות סוג חדש של פורמט שמכיל עד 50 ג'יגה בערך

ככה שאם לא יצליחו איך לצרוב לזה משחקים אז יצטרכו לקנות

ואם כל העולם יקנה משחקים שנמצאים על בלוריי אז סוני ירויחו מלא כסף

ומי לא ירצה לקנות ps3 ? יש לו גרפיקה מדהימה

כל הפאנבויז ירוצו במיוחד כדי לקנות

אוי ואבוי מה שהולך פה :kopfpatsch:

פורסם

מה הולך פה?

אני לא יודע

אני רק יודע שאני שונא את סוני בדם ואני רוצה שהם יפשטו רגל על כל הפשעים שלהם

למשל זה שעד היום הם דופקים את star wars galaxies כמו מטומטמים ולא מקשיבים לשחקנים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים