עבור לתוכן

צריך דעה על מערכת 2 רמקולים B&W

Featured Replies

פורסם

למיטב הבנתי, הרמקולים שנותנים הכי הרבה בהכי מעט הם ה-Paradigm והרמקולים של Axiom שלמרות שלא שמעתי אותם

כל הביקורות מהללות אותם - הבעיה היא שאני לא חושב שמישהו מייבא אותם ארצה...

פורסם

אני יתן לך את המלצה הכי נכונה מכל המלצות של חברי וידידי.

לך לחנות הסטאריו הקרובה (והאיכותית, נסה להתרחק כמו מאש מטרקלין חשמל, וכו.) לביתך, והתרשם ממספר של רמקולים בתקציב.

תוכל להתרשם להנות, ולבחור רמקול לפי תעמך האישי.

ציין גם את גודל החדר שבו ישכנו הרמקולים.

ניתן גם להביא את המגבר של (המרנץ) כדי שתוכל להתרשם כיצד הוא מפעיל כל רמקול ורמקול.

ישנם רמקולים שישמעו נורא עם הגברה לא מושלמת, אבל עם הגברה מעלה הם יפרחו.

וישנם רמקולים פחות בררנים שיפרחו גם בהגברה פחות מסיבית.

*התרחק מB&W- הם טובים, אבל הם נמכרים במחירים מוןגזמים בארץ.

הדגמים היותר זולים לא שוים באיכותם לדגמים של יצרנים אחרים באותו תקציב.

היחס עלות\תועלת שלהם נמוך.

פורסם

הוא מדבר על B&W ואני אומר לו שזה ביזבוז כסף בלי מגבר איכותי

אני אומר שזה בזבוז כסף, לא חשוב כמה תקציב יש. יש רמקולים טובים בהרבה, באותו מחיר. ואגב, רמקולים כאלו, לא משווים בואטים, אלא הולכים לשמוע. וגם הDB שלהם ממש לא חשוב.

איניפינטי זה ממש לא צואה, זאת אחת החברות הטובות בעולם לרמקולים. יש להם ציוד מעולה, אם כי קצת נדיר בארץ.

פורסם
  • מחבר

טוב טוב מצטער

סליחה לא הייתי בטוח לגבי אנרג'י

ומה שאמרתי על ה PARADIGM אולי לא קראת zoo-b כל הדילמה שלי היא עם לקנות אותם אני יחזור על הפרטים רמקולי מדף תחום תדרים עצום (יחסית למדף) כ 50-60 וואט 2300 שקל

פורסם
ומה שאמרתי על ה PARADIGM אולי לא קראת zoo-b כל הדילמה שלי היא עם לקנות אותם אני יחזור על הפרטים רמקולי מדף תחום תדרים עצום (יחסית למדף) כ 50-60 וואט 2300 שקל

אני לא יודע מאיפה הבאת את המחיר הזה, אבל כאן תוכל למצוא את ה-Atoms של Paradigm (יותר קטנים מהטיטאנים

אבל נחשבים ליותר מוצלחים...) ב1850 שח

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מאיפה האתר הזה הביא את הנתונים שלו אבל לטיטאן אין 100 וואט יש לו 60 אח שלי

ולאטומס אין 80 וואט יש להם 50 תבדוק PARDIGM האתר הרשמי

וכנראה מה שאני דיברתי עליו היה טיטאן והמחיר הוא בערך אותו מחיר פשוט לא הייתי הטוח בדגם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים