פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים שלום כולםיש לי כרגע מערכת איוה מסכנה בחדראבל יש לי גם רסיבר MARANTZ שלא ממש בשימוש (חזק מאוד)רציתי לשאול עם אני יקנה שני רמקולים שבמקור אמורים להיות אחוריים של B&W האם זה יספיק לי מבחינת הספקבאס איכות (!)יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE! VALUEאני מראש לא צריך רמקולים רצחניים זה בסך הכל חדר שינהאז האם הרמקולים האלה יספיקו?תודה מראש לכולם
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים למה לך לעשות שטות שכזאת?יש לך תקציב אני מניח (אחרת לא היית פוזל בכלל לכיוון של B&W)מצד שני אתה אומר המגבר שלך מסכן ואתה מתכנן לקנות רקמולים חלשיםבמחיר של זוג רמקולים אחוריים של b&w את יכול לקנות זוג קידמיים מעוליםואם תרצה יש גם מערכות מצויינות כמו הלוג'יטאק z560 שמיועדות מראש למחשב
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים הוא מדבר על B&W ואתה מדבר על הלוג'יטק ?שמע עצה אחי:1.בד"כ מגברים של מרנץ הם מגברים טובים מאוד...תפרט עליו קצת יותר!2.תפרט בדיוק מה התקציב שלך !3. למה לך ללכת על B&W ? הרמקולים שלהם יקרים בטירוף ולא בטוח אם המגבר שלך יכול להתמודד איתם(אל תצחק יש כאלה מגברים כמו ה JVC שלי)3. אם התקציב שלך זה עד 2500 שקל תלך על ורפדייל מודוס 8 או אטלנטיק 4004. עם התקציב שלך זה 4500 + אז תלך ותשמע רמקולים של MISSION (חברה מעולה...הכל מיוצר באנגלייה)ותברר גם על JAMO הדגמים היותר רציניים שלהם עולים 3000+ (על אחריותי שאתה לא תתאכזב...גם מהעיצוב שלהם)אבל אם אתה שואל אותי תקנה רמקולים לא יקרים מידי של ורפדייל כי זה לחדר שינה שלך וזה לא ישנה לך כ"כ הרבה
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר לא הבנת נכון SCORPION אח שלי!אמרתי שיש לי מערכת א י ו ה מסכנה כרגע בחדרויש לי מגבר MARANTZ ישן (לא מאוד) טוב מאודהמגבר הוא SR-45 אין לי עליו ממש פרטים כי אין לי שמך של מושג איפה החוברתהוא בן 7 לפחות אבל ההספק שלו הוא נראה לי 2X70 או קצת פחותובקשר לרמקולים קצת שיניתי דעה כי באמת B&W יקרים שחבל על הזמןחשבתי על PARADIGM ביררתי מחיר של זוג קטנים יענו אחוריים במקור2300 ש"ח 5 שנים אחריות יש להם תחום תדרים מדהים יחיסת לגודל שלהםעוד לא ממש שמעתי מהם אבל הם נראים לי ממש טובים פשוט שמעתי כמה דגמים מעליהם והם מעולים חבל על הזמןולפי דעתי המחיר בסדר השאלה האם זה שווה עכשיו תגידו מה אתם חושביםתודה!
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים עניין של טעם אישי.....אם אתה רוצה תקנהאני מציע לך אבל ללכת לשמוע אותם לפני שאתה קונהשלא תבכה אחר כך שביבזת סתם 2300 שקלמצד שני במחיר הזהאתה כבר יכול לקנות מערכת 4.1 מעולה למחשב...
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר עשה לי טובה מערכת רמקולים לוג'יטק לעומת PARADIGM אני גם ממש לא רוצה 4.1 או 5.1 או משהו מעל 2 ערוצים ובעיקר (טעם אישי) לא סאב וופר שונא את הדבר המחורבן הזהאני צריך באס של רמקולים נורמלים בלי סאב הוא הרבה יותר טוב ככה לפי דעתיאז לא יודע עכשיותמשיכו להגיב!
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אז בעצם כבר החלטתאתה רוצה זוג רמקולים קדמייםאם אתה רוצה באס אמיתי אז תקנה רמקולים גדולים לא קטניםאחרת הבאס ילקה בחסר לא משנה מה התחום תדרים
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר יש לי בעיית מקום לקדמיים אבל נגיד תמליץ לי על קדמיים טובים בסביבות מחיר האלה 2500
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים יש את הוורפדייל MODUS-EIGHT שעולים 2300יש גם רמקולים של energy שאני לא יודע כמה הם עולים אבל הם לא אמורים להיות יקרים מדי.... כאןויש גם את אלה של אנרג'י כאן שנראה לי שהם יקרים אבל תברר
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר תקשיב אני צריך לדעת איפה מוכרים בארץ וורפדייל ואת הכתובת של אתר החברה תודה
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים את המחיר של הוורפדייל הבאתי לך מליאור אלקטרוניקה כאןאבל תבדוק גם את האנרג'י בטופ אודיו...
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר בינינו האנרג'י לא נראה לי משהו איכותי תגיד אתה שמעת פעם ורפדייל איך הם ?ובקשר לאנרג'י בעיני כל אינפיניטי אלטקס קודה דום סטורם כל אלה הם בערך אותה צואה (או שאני טועה)תגיבו!
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אנרג'י ואינפיניטי הם לא צואהלהיפךרמקולים זולים במחיר מעולהעל השאר אין וויכוח בכללוורפדייל שמעתי אחד מדגמי המדף שלהםסאונד נהדר לדעתיאבל סאונד זה עניין של טעםלך תשמע בעצמך ותדרוש שהם יהיו מחוברים למגבר טובלגבי האנרג'י, הם רמקולים מעולים אבל תבדוק את המחיר שלהם כי נראה לי שהוא גבוהה מהתקציב שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.