פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים זוכרים ת'הברקה הזאת?הייתי חורש על זה שששששששנננננננננים, יש לי את זה איפשו בבית... צריך רק לתקוע סוללות ולהתחרע מחדש (god, I mix so). הכי סרט זה יהיה לשבת במושב הראשון מאחורי הנהג באוטובוס, לשלוף את זה מהתיק ולהתחיל להתפרע.אויייייי, ימי האיכות, ימי האיכות!!!!!! :'([attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים ווווווווווואיייייייייייי איזה חזקקקק !!!!איך אני זוכר את זה..........חחחחחחחחחחחחח
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים חחח ואיי איך אני זוכר את זה ! איך אהבתי את זה פעם! :lol: זה גם הזכיר לי את הרובוט הזה שהולך קצת ואז עוצר ומקרין איזה לופ כזה של סרטון (חחח עלק סרטון) במסך בבטן שלו הוא נראה משו כזה עם מסך בבטן לכל מי שזוכר..
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים איזה פאקינג נוסטלגיש.............לי היה דגם קצת יותר של זה ,איך הייתי חולה על לעלות הילוכים ולהוריד.......
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים וואי איך החזרת אותי לימי הילדות טכנית זה נחשב קונסולת משחקים , יש לזה מסך, בקר שליטה וסאונד אה ולא נראה לי שיש מישהו שנולד מתחת לשנת 1987 שלא היה לו את הרובוט הזה
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים [ltr]had one too.the graphics for the year was amazing, but the collision detection was horrible and the physics in general were so-so.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.