עבור לתוכן

אוזניות(בטח שמעתם את זה הרבה)

Featured Replies

פורסם

ה אוזניות של שור מצוינות אבל המחיר בהתאם

פורסם
  • מחבר

אני שומע המון על הe2c הן באמת עד כדי כך טובות? הן אוטמות רעשים חיצונים כמו שביקשתי?? ב-81 אין בעיית באסים יותר? והשאלה הכי חשובה האם הם אוטמות רעשים חיצוניים? כנ"ל לגבי koss the plug? מישהו יכול לשלוח לי לינק לנתונים הטכנים של זה ושל הe2c?

ומישהו יודע כמה ה-81 עולות בארץ? למרות שרוב הסיכויים שאני אקנה בחו"ל.

בכל מקרה לפי דעתכם ביחס להשקעה בכסף מה הכי שווה לקנות שמתאים לצרכים שלי(מוזיקה איכותית,אוטם רעשים חיצונים). אם ה-e2c שווה יותר מה100 שקל האלו ביחס להבדלי האיכות שהוא מספק, אז כנראה שאקנה אותו.

פורסם

אני שומע המון על הe2c הן באמת עד כדי כך טובות?

כן, מסננות רעשים חיצוניים ובשמיעה בווליום נמוך אתה מגלה צלילים שבווליום גבוה לא שמעת לפני כן..

הן אוטמות רעשים חיצונים כמו שביקשתי??

כן, זוהי המהות של הcanalphones

ב-81 אין בעיית באסים יותר?

דומני שכן, אבל אני לא ממש זוכר אם הבעייה הייתה לקות באסים או באסים מוגברים ב71..

והשאלה הכי חשובה האם הם אוטמות רעשים חיצוניים?

כמובן, canalphones

כנ"ל לגבי koss the plug?

כנ"ל..

מישהו יכול לשלוח לי לינק לנתונים הטכנים של זה ושל הe2c?

אם ב"זה" הכוונה לkoss חפש את האתר שלהם בגוגל ותמצא, לגבי הShure תבדוק באתר www.shurestore.com, חפש שם את הדגם ושם הפרטים.

ומישהו יודע כמה ה-81 עולות בארץ? למרות שרוב הסיכויים שאני אקנה בחו"ל.

נראה לי שבסביבות ה-300 שקל, חפש בזאפ zap.co.il

בכל מקרה לפי דעתכם ביחס להשקעה בכסף מה הכי שווה לקנות שמתאים לצרכים שלי(מוזיקה איכותית,אוטם רעשים חיצונים). אם ה-e2c שווה יותר מה100 שקל האלו ביחס להבדלי האיכות שהוא מספק, אז כנראה שאקנה אותו.

אממ ההבדל ב300(לפי שער דולר של 4.5 ש"ח) שקל האלה קצת בעייתי, המחיר של ה300 שקח(68.6$) הוא דרך האינטרנט, כך שאתה צריך כתובת לשלוח אליה, אם לא תוכל לשלוח למקום שהותך נסה לחפש בחנויות מחירים מוזלים(ע"פ החנות הרשמית זה 99$(וזה גם דרך קנייה באינטרנט), ולגבי חנויות ממשיות צריך לשלם עוד מס(Tax) על כל מוצר (כמו המע"מ אצלנו, רק יותר נמוך) שמשתנה ממדינה למדינה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני לא יכול להתחיל לתאר לך כמה סדר עשית בכל הבלאגן שהיה לי, תודה!

פורסם

תודה רבה, אני לא יכול להתחיל לתאר לך כמה סדר עשית בכל הבלאגן שהיה לי, תודה!

בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים