עבור לתוכן

אוזניות(בטח שמעתם את זה הרבה)

Featured Replies

פורסם

קניתי נגן iriver 5gb ואני מאוד מרוצה ממנו, אך כשאני שומע מוזיקה באוטובוס יש שירים שאני שומע יחסית חלש בגלל הרעשים החיצונים, אני לא רוצה להגביר מאוד את הווליום כדי לא לפגוע בשמיעה, ורציתי לדעת אם יש דבר כזה אוזניות אשר נכנסות לתוך האוזן שאוטמות רעשים חיצוניים(חלקית או מלאה) כשהלכתי לחנות הביאו לי מין אוזניות סיליקון שנכנסות לאוזן,הן טובות?? הן אוטמות?? בנוסף הם הציעו לי אוזניות קצת יותר זולות שלהם יש עוצמה מאוד גבוהה~לפי טענתם~

אני צריך אוזניות שיאטמו רעשים.

שיהיה להם איכות סאונד טובה מאוד~דרך אגב האוזניות שקיבלתי יחד הנגן נחשבות לטובות?~

שיהיו נוחות

שיהיו בעלות עוצמה מספקת

שיהיו עמידות

אוזניות שנכנסות עמוק לתוך האוזן.

המחיר חייב להיות זול מ 200 ש"ח. הצעות לכאן!

הכי חשוב זה האטימות כי ברגע שאתה לא שומע רעשים חיצוניים אתה יכול לשמוע באיזה ווליום שאתה רוצה טוב.

קראתי את המאמר שלכם פה בנושא והוא לא היה יעיל בשבילי במיוחד...אבל בכל זאת החכמתי...

כמו כן, אם מישהו יודע להסביר את כל הנתונים שיש לאוזניות זה יהיה נחמד

כי ראיתי אוזניות ב30 שקל שרוב הנתונים שלהן מאוד דומות לנתונים של האלו ב150 ואפילו חלק יותר טובים לפי המאמר. יש אום, משהו עם מ"מ עוצמת דציבלים וכו' אשמח לכל תשובה לכל חלק בנושא...

תודה מראש,

גיל.

פורסם

טוב אני אנסה לענות פה על כמה שאלות.............

בדרך כלל לפי מה שידוע לי האןזניות שנותנים עם הנגן הם אוזניות ממוצאות ולפעמים גם לא משהו לכן אני מעדיף תמיד ליקנות אוזניות בניפרד...

בישראל ליקנות אוזניות העונות על הצורך שלך יהיה מאוד קשה נפני שבארץ אין מיבחר גדול של אוזניות שמיבים מחו"ל.

לחברת פאנסוניק יש כמה אוזניות אשר עוזרות להודיר את הרעשים הבאים "מבחוץ" אוזניות אלו עובדים על עוע זוג סוללות  פרט לסוללות שבנגן עצמו, אני לא יודע אך הטכנולוגיה פועלת אך זנ לא קשור לאטימות ואוזניות שהציעו לך אשר מרופדים בסיליקון לדעתי פשות יעשו לך לא נוח באוזן ויגרמו לחום והזעה.

לגביי הנתונים של האוזניות:

אככה כמה דברים........קודם כל יש לנו שני סוגים של אוזניות, אלו שניכנסות לאוזן ואלו העגולות שמתלבשות עליה, לעוזניות העגולות הגדולוץ יש להם יותר עוצמה והבס לשהם יותר חזק ומורגש הרבה יותר, האוזניות הקטנות מיצרות לרוב תדרים גבוהים.

כאשר אתה קונה אוזניות צריך ליבדוק מה הוא טווח התדרים שלו מפני שכמה שהטווח גדול יותר כך האוזניה יכלה ליצר צליל נקי ומושלם יותר וכמובן ליבחור את האוזניות בעלי רמת דציבלים גבוהה יותר אם ברצונך להנות מבס חזק ונקי יותר ולא צופצופים מעצבנים שפשוט מחרישים וגורמים לכאבי ראש, אולבסוף ההתנגדות של האוזניות אשר בדרך כלל היא עומדת על עשרים ומשהו אום בעוזניות לנגנים ואוזניות לקולנוע ביתיי ולמגברים הם הולכים על חמישים ומשהו אום ויותר אותם לא מומלץ לחבר כי לא תקבלו מהנגן את מירב האוצמה והאכות.

היציאה לאזניות מהנגן היא על תדר של 1khz כך שכשתתיקנה זה לידע הכללי כך שלרוב תיראה בפרטים של האוזניות כתוב ליד ההתנגדות בסוגריים 1khz. ולגביי הדציבלים אני מציא לך ליקנות אוזניות אשר יהווה לפחות 100 דציבלים אבל שוב זה כבר לפי הטעם שלך ולפי מה שנעים לך לישמוע (באוזניות קטנות הניכנסות לאוזן בדרך כךך יש שמונים ומשהו דציבלים).

וכמובן שאוזניות זולות לא יחזיקו הרבה זמן ולא משנה גם מה הנתונים שלהם מפני שהם עשויות מחומרים פחות טובים ובתכנולוגיות נכות יותר.

ודבר אחרון........תמיד תיבדוק שהבננה מוזהבת חוץ מי זה שזה תמיד מראה על אכות המוצר זה גם מעביר יותר טוב את אוטות החשמל ואתה מקבל צליל נקי יותר.

ואלו הם אוזניות אשר יכולים להתאים לך.......צליל אכותי תקבל מהם בטוח ומה שהכי חשוב הם מסירות רעש.

http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/stores/servlet/vModelDetail?displayTab=O&storeId=15001&catalogId=13401&itemId=62605&catGroupId=25107&modelNo=RP-HC50&surfModel=RP-HC50&cacheProgram=11002&cachePartner=7000000000000005702

אני משתמש כבר שנים רק באוזניות של פנסוניק לנגנים ואני מרוצה מאכות המוצר שקיבלתי.

מקווה שעניתי לך על כל השאלות.

פורסם

אני הייתי ממליץ על MX550

פורסם

גם אני ממליץ לך על MX550 מניסיון כפול איתם

פורסם

ומה רע בMX400???

פורסם

לא רע

פורסם

אז למה לו להחליף הרי מקבלים MX400 עם הנגן וההבדל לא כל כך גדול

פורסם

לי יש את הנגן.. ואני לא משתמש בבית באוזניות MX400.. הן פשוט לא נוחות.. לוקח לי שנה למצוא בדיוק את המקום שלא יגרדו.. אז יש לי אוזניות יחסית טובות שאני שומע איתן ואין הבדלים בשמע..

אבל אם הן נוחות לך באוזן, לא נראה לי כדאי לך לבזבז עוד כסף על חדשות..

פורסם

חבל ששכחתם שהוא ביקש משהו מבטל רעשים או אוטם והmx400/550 לא ממש עושים את זה..

ד"א אני גם לא ממש הבנתי מה הפנסוניק נותנות?

הן נויס קנסלינק אבל אירבדס כך שקולות חיצוניים עדיין נכנסים.. תקן אותי אם אני טועה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל מי שניסה לעזור, אך הבחור לל הכינוי צודק, הפנאסוניק לא ממש עוזרות לי וגם אם הן מבטלות רעשים הם די נוגדות את הרעיון של הנידות של הmp3 משום שהן מסרבלות אותו מאוד. ולגבי האוזניות הן סה"כ כן נוחות לי, אך לפעמים כשאני הולך ברחוב או נוסע באוטובוס רועש אני לא מצליח לשמוע את הפרטים הקטנים בשירים של הפינק פלויד ושירים רגועים אחרים, מה שמפריע לקבל הנאה מושלמת מהמוזיקה, אני צריך אוזניות שלא יהיו מסורבלות, שיהיו נוחות, יהיו איכותית ואוטמות רעשית עד 200 שקל הציעו לי את האוזניות האלו : http://www.reviewcentre.com/reviews71993.html

מה אתם חושבים עליהם?

הציעו לי גם את אלו http://www.avland.co.uk/sony/mdrex81/ מה יותר טוב?

פורסם

אלה מעולות...

פורסם

עשה חיפוש לאוזניות shure e2c או e3c (לא בטוח בדגמים).

פורסם

ואלה יקרות

פורסם

אולי יתחשק לו פתאום להשקיע? שווה להציע.

פורסם

אוזניות הshure e2c בחו"ל(ארה"ב) עולות הכי זול 300 שקל ובארץ 550 שקל, שעבר את התקציב.

אוזניות הסוני 71/81 אכן יעשו את העבודה, ב81 תודנה בעיית הבאסים שהופיעה ב71.

יש גם את האוזניות של koss the plug שגם מקבלות שבחים ועולות בארץ כ160 שקלים, חפש בזאפ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים