פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים שלום לכולם.יש לי חבר עם הראוטר של אדימקס: EW-7117U.הייתה לו בעית low id באימיול ולכן הלכתי אליו ועשיתי לו port forwording לפורטים הבאים - TCP 4662 UDP 4672והכל עבד מעולה...אבל החבר שלי פרמט את המחשב, ומשום מה הפורטים התאפסו... אז אני בא לעשות את זה עוד פעם ומגלה שהפעם יש סיסמא על הכניסה לקונפיג של הראוטר.ניסיתי את הדיפולט(admin/1234) וזה לא נכנס...בבקשה תעזרו לנו.. תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים EW-7117U זה לא נתבזה כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USBאת הנתבים של אדימקס מאפסים על ידי חיבור לחשמל ולחיצה על כפתור RESET שבצד האחורי למשך 15 שניות
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר אם אני אאפס אני אוכל להיכנס דרך הסיסמא המקורית?ויכול להיות שזה לא נתב כי החבר שלי לא כל כך מבין בזה והוא אמר לי באיסיקיו..רק משהו אחד שלא הבנתי, לחבר אותו לחשמל(למרות שהוא מחובר) ואז ללחוץ על הריסט ל-15 שניות??
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים לחבר לחשמל במידה והוא לא מחובר וללחוץ על כפתור ריסטאם החבר שלך לא מבין אז כנראה הבעיה לא בנתבתבדוק שהוא התקין כמו שצריך את הכרטיס רשת האלחוטיולפני האיפוס תנסה להתחבר לנתב על ידי חיבור קווי רוב הסיכויים שהסיסמא שלו לא השתנתה וזה יחסוך לך עבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.