פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אז כמו בכותרת, אני מנסה להפעיל את המשחק, אז מופיע מסך שחור ומשתנה הרזולוציה כמה פעמים, ואז הוא פשוט יוצא בחזרה ל-Windows.מה שמוזר זה שיש לי את ה- Demo והוא עובד מצוין.ניסיתי כבר למחוק ולהתקין מחדש, עם ובלי ה-Patch אבל שום דבר לא עבד.תודה!
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים תנסה להתקשר לתמיכה תכנית .... המספר שלהם נמצא בסוף החוברת של המשחק.... נראה מה הם יגידו לך....
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר הסתדרתי כבר ;D כל מה שהייתי צריך לעשות זה למחוק את התיקייה BattleField 2 מ- My Documents. אולי תנסה את זה גם אתה NuXeR.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מוזר שככה תיקנת את הבעיה.אם אני לא טועה, להרבה אנשים הבעיה הייתה ב-Refresh Rate Lock או משהו כזה.בכל מקרה, התיקייה של Battlefield 2 ב- My Documents היא של שמירות וכל מיני הגדרות של השחקן. אחרי פעם אחת שתפעיל את המשחק, התיקייה תחזור.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תנסה להתקין עידכון של הכרטיס המסך שלך.בדרך כלל הכרטיסי מסך שאמורים לעבוד עם המשחק צריכים עידכון.וכמובן תעדכן את Patch.יש גם מספרי טלפון אם זה לא עזר לך ואם אתה נתקע בעתיד:שירות לקוחות - 035383474תמיכה טכנית - 097625400המרכז עובד עד- 17:00 מקווה שעזרתי .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.