עבור לתוכן

מאיפה אתם מביאים את כל הכלים האלה?

Featured Replies

פורסם

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'...

מאיפה אתם מביאים אותם?

וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל...

עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים?

תודה

פורסם

חנויות כלי בניין/עשה זאת בעצמך כגון הום סנטר ואייס קנה ובנה.

פורסם

כל המקדחים, הדרמלים (מה זה לעזאזל?), המסורים, החלונות, הגומיות, וכו'...

מאיפה אתם מביאים אותם?

וכן אתם יכולים להתייחס לשאלה מה זה דרמל...

עוד משהו את החיתוך של הצורות עם מה אתם עושים?

תודה

כעקרון, מה שמישה אמר.

אבל אני אפרט, ויחסוך לך גם כסף(שלא תלך תרוץ ותקנה דרמל ב 500.....)

כל הכלים, או שקנינו בחנויות כלי עבודה (לא חסר, מישה פירט), או שהלוונו מאבא, חבר, דוד, שכן וכדומה. במקרה שלי - אבא.

החלונות מאיפה? אתה בטח מתכוון לפלסטיק, פרספקס. אני מצאתי בת"א רק מקום אחד שמוכר בכמות קטנה כמו שזקוקים לה. גומיות, מהאינטרנט מזמינים. אין פירסום חינם, לכן אין קישור.

אפשר גם לקחת גומיות של חלון של אוטו, אבל לך תגיד לאבא את זה....... :AR15:

מה זה דרמל - מסור דיסר אתה יודע מה זה? מכשיר חשמלי, שמחובר אליו דיסקית, גדולה קטנה לא משנה, לוחצים על הכפתור וזה מסתובב מאוד מהר, ובמגע עם מתכת(וכאן החלק הכיפי) יש מלא ניצוצות. לא מומלץ לחסרי נסיון עם הכלי הזה, כי הוא מסוכן, וצריכים ידיים יותר יציבות, בגלל הכח שלו. אז הבנת מה זה?

דרמל זה אותו דבר, רק קטן יותר, לעבודות יותר קטנות, או כפי שהמוכר בהום סנטר אמר לי, אומנותיות ומדויקות יותר. לעשות חלון פשוט ניתן לעשות עם מסור דיסק או מסורית (מה שדומה למגהץ כזה, עם מסורית שעולה ויורדת,יוצא יפה אם המסורית המורכבת בעלת שיניים מתאימות). זה קטן, קצת יותר ארוך מהשלט של YES או תבל דיגיטל, ובקצה יש לו דיסקית קטנה, כמה סנטימטרים בקוטר, לא יותר, וכשאתה לוחץ, זה גם מסתובב וגם עושה ניצוצות. ועם זה עושים חלונות וצרות יותר מורכבות ועדינות, אבל אפשר גם חלון פשוט. ניתן גם להחליף לו ראשים לעבודות מגוונות(שיוף,יישור, לא יודע מה עוד)

אם יש לך כסף, תקנה. אבל זה בזבוז. אני קניתי ראשים כאלו למקדחה, וזה עובד אותו דבר. חוסך קנייה של 500 או 400 ש"ח של הדרמל. אבל בכל זאת הדרמל מומלץ.

אני אקדים אותך, ואם מעניין אותך לדעת מאיפה כל ה LED (דיודות בעברית), זה מחנויות אלקטרוניקה שונות. לא חסר. מפסקים, חוטי חשמל, נגדים וכל דבר שקשור לחשמל, גם כן.

פורסם

איזה ראשים קונים למקדחה כדי שהיא תתפקד כמו דרמל??

פורסם

ראשים של דרמל ;D

אבל ברצינות, אם זה היה כ"כ פשוט אנשים היו עושים את זה. אני לא חושב שזה אפשרי (מהירות סיבוב?קוטר שונה?)

תשאל בACE ותודיע לנו !

פורסם

שאלתי. במקדחה אפשר לשנות את מהירות וכח הסיבוב. שאלתי, וקונים מתאם, ואז את כל הראשים. אפשר גם דיסקית של מסור דיסק. לא מסובך.

פורסם

שאלתי. במקדחה אפשר לשנות את מהירות וכח הסיבוב. שאלתי, וקונים מתאם, ואז את כל הראשים. אפשר גם דיסקית של מסור דיסק. לא מסובך.

לא בכל המקדחות, צריך מקדחה שיש לה מנגנון אלקטרוני ששולט על המהירות

פורסם

ברוב במקדחות.......אני ראיתי מספר רב של מקדחות, וכיום אני לא מכיר הרבה שבאות בלי זה. זהו מנגנון חיוני לקדיחה חלקה.

פורסם

כל מקדחה יכולה להחזיק כלים של דרמל (משחזת ציר בשמה האמיתי ) ואין מקדחה שאין לה כוון במהירות לפחות באלה שעולות יותר מ100 שקל אבל ההבדל העצום בינהן הוא מהיות הסיבוב מקדחה יכולה להסתובב בלי עומס עד 3000 סיבובים בדקה לעומת משחזת ציר שלא צריכה להיות עמידה בכוחות ולחצים גדולים כמו מקדחה יכולה להסתובב ב14000 סיבובים בדקה הבדל רציני שמשפיע לרעה על הביצועים של כלים של דרמל שעובדים במקדחה

פורסם

יש לי בעיה....קניתי מאורר 80 מ"מ ואין לי מקדח כוס במידה המתאימה.

הלכתי להום סנטר וראיתי שם שמקדח כוס למתכת עולה 100 שקל ועוד המתאם שלו למקדחה עוד 100 שקל.

לי יש בבית כמה מקדחי כוס אבל הכי גדול הוא 66 מ"מ. מה לעשות? אני לא מוכן להשקיע 200 שקל בשביל המקדח..

פורסם

הלכתי להום סנטר וראיתי שם שמקדח כוס למתכת עולה 100 שקל ועוד המתאם שלו למקדחה עוד 100 שקל.

לי יש בבית כמה מקדחי כוס אבל הכי גדול הוא 66 מ"מ. מה לעשות? אני לא מוכן להשקיע 200 שקל בשביל המקדח..

אם אני לא טועה פנדה וזיגזאג יכולים לקדוח לך חור בתמורה של 30 ש"ח :smoke:

פורסם

מה זאת אומרת לקדוח לי חור?

אני הולך לחנות שלהם (פנדה נמצאת בקיסרים נדמה לי) והם קודחים לי חור??

א=אתה מוכן להביא עוד פרטים בבקשה. :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה 8))

פורסם

אתה לא יכול לפרק את המוביל (כך נקרא המתאם) מהמקדחים שכבר יש לך?

פורסם

המקדחי כוס שיש לי בבית, הם מקדחי כוס לא משהו, שמתחברים בעזרת בורג או משהו למדחה הרגילה בלי שום מתאם, והיום כבר לא מוכרים עוד כאלה לפי מה שהבנתי...יש למישהו הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים