פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים קונה את בר רפאלי לשימוש יום יומי 3 פעמים ביום ובסופשבוע אפשר לשאול אותה ממך? :
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אני רוצה להגיד לכם מה דוד שלי אמר שהוא יעשה אם הוא זוכה1. הולך לעבודה, מוריד מכנסים משתין על הכל2. הולך למס' הכנסה מוריד מכנסיים משתין על כולם3. משלם קנסות על 1 + 24. טס לחו"ל לאיזה שנהואח"כ נראה
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים קונה את בית"ר מחליף את כל השחקנים לשחקנים ערבים ומוריד אותה ליגההבאת לי רעיון משלי- קונה את כל הקבוצות- ומפטר את כל השחקנים. ואז משמיד את תרבות הכדורגל (איי איי איי) בארץ...למרות שנראה לי ש50 מליון לא יספיקו לי לקנות את כל הקבוצות, אז נחזור לרעיון המקורי...נשתלט על העולם.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים 50 מיליון לא יספיק לך אפילו ליקנות את השחקן הכי גרוע של ביתר,אה ותחשוב תתוצאות שאחרי שנגיד תיקנה את ביתר ותעשה מה שתעשה,יאאלה תקבל כול כך הרבה מכות מערסים שתישכח כמה זה 1+1...
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים הבאת לי רעיון משלי- קונה את כל הקבוצות- ומפטר את כל השחקנים. ואז משמיד את תרבות הכדורגל (איי איי איי) בארץ...יש דבר שנקרא דשלבל"ע
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים עובר לניו יורק קונה פאגני זונדה לכיף בנטלי קונטינטל GT לנוחות קונה דירת סטודיו ענקית (תמיד רציתי) משלם ללימודים מכניס את כל מה שנשאר לבנק וקצת למט"ח. מגדיל כל ארוחה במקדונלדס עד סוף חיי וחי טוב אגב, מחשב זה הדבר האחרון שאני ישקיע בו....למי יהיה זמן לצעצוע כזה?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אני לא עושה כלום רק הולך לארץ אחרת ומתחיל חיים חדשים ואז מגלה שהחיים בכל מקום אותו דבר ? שחיתות / פשע / חוסר צדק זאת לא רק נחלת ארץ הקודש ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.