עבור לתוכן

לקום מחר בבוקר עם 50 מיליון...

Featured Replies

פורסם

הממ מקטינה או מגדילה?  :gorgeous:

מותר לי לצלם?  ;) :bunny:  :-*

:kopfpatsch: למה כולם חושבים שאני אומרת שאני רוצה לעשות ניתוח פלסטי, ישר יחשבו על החזה שלי.

וכן, מותר :):funn: :funn:

• תגובות 154
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

:kopfpatsch: למה כולם חושבים שאני אומרת שאני רוצה לעשות ניתוח פלסטי, ישר יחשבו על החזה שלי.

וכן, מותר :):funn: :funn:

כי כל השאר מושלם.. ::) טוב גם החזה מושלם.. :xyxthumbs:

*מביא את המצלמה*

פורסם

תמיד חשדתי בחרמנו***של עובדים לשעבר של KSP

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים

30762190920051219059tp.jpg

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים

אופנוע רע... :P

פורסם

במחשבה שניה, אין לי מושג מה אני אעשה עם כל כך הרבה כסף  ;D

אולי אשכור משרתות שינגבו לי את העכוז עם הכסף?   ;)

פורסם

תמונה אחת שווה אלף מילים

I dont think that u will live long enough 2 spend the rest of your money with this beast

פורסם

ב50 מליון, הייתי קונה את גיימר, וזורק את כל הקהילה שלו לפלסטינים... שגם להם יהיה במה לשחק

בשאר הכסף, הייתי קונה את זוכי כוכב נולד, דופק להם מכות רצח, ומפרסם את זה בOGRISH

פורסם

מישהו מוכן להגיד לי מתי ההגרלה הזאת ? רק מדברים עלייה כל היום אבל לא אומרים מתי זה !!??

פורסם

טוב זה ממש פשוט....:

50 מליון-12.5 מליון לממשלה כמס= 37.5 מליון שח.

אחרי שאשלם את המס אשקיע אותו סכום בדיוק בחינוך,תשתיות וכו'... ואדאג שכל תושבי המדינה יראו שהממשלה שקיבלה את הכסף כמס בזבזה אותו על משכורות לחברי כנסת לעומת אותו סכום בדיוק שהושקע במדינה ממני ותרם המון....

כמובן שכולם נורא יאהבו אותי על זה, אז ארוץ לבחירות וכמובן אבחר (כי כאמור כולם נורא אוהבים אותי). כשאבחר אעשה מהפכה ואעיף מכאן את הדמוקרטיה... (שלטון דיקטטורי).

כשאהיה דיקטאטור אעשה טהיור בעמנו המזוהם לכל הבנות המכוערות, לכל הערסים, לכל הזמרי סלסולים, את כל אלה אשלח לאחינו הערבים (שאגב מזמן כבר יהיו בים....)

המממ.... עם הכסף שנשאר לי אעשה אותו דבר במדינה מושחתת אחרת (ולא חסר כאלו) ואשתלט גם עליה.... וכך לאט לאט אשתלט על כל העולם....

וכולם יאהבו אותי :)

:silly:

פורסם

1.קונה איזה דירה יפה מול הים

2.איזה BMW סדרה 7

3.נותן לכל אחד מהמשפחה מיליון

4.תורם קצת למחקר הסרטן

5.נוסע לטייל בעולם.

פורסם

עוזב בית ספר (שזה הכי חשוב)

עושה טיול מסביב לעולם ובדרך קונה אדמה אי פשהו במקום נחמד כדי לבנות בית...

מכסה את כל החובות של כל מי שקרוב אליי...

עובר ל חלקת אדמה שקניתי...

ומפוצץ אותה בכל דבר אפשרי...

ומה שנשאר הולך לבנק...

פורסם

טוב זה ממש פשוט....:

50 מליון-12.5 מליון לממשלה כמס= 37.5 מליון שח.

אחרי שאשלם את המס אשקיע אותו סכום בדיוק בחינוך,תשתיות וכו'... ואדאג שכל תושבי המדינה יראו שהממשלה שקיבלה את הכסף כמס בזבזה אותו על משכורות לחברי כנסת לעומת אותו סכום בדיוק שהושקע במדינה ממני ותרם המון....

כמובן שכולם נורא יאהבו אותי על זה, אז ארוץ לבחירות וכמובן אבחר (כי כאמור כולם נורא אוהבים אותי). כשאבחר אעשה מהפכה ואעיף מכאן את הדמוקרטיה... (שלטון דיקטטורי).

כשאהיה דיקטאטור אעשה טהיור בעמנו המזוהם לכל הבנות המכוערות, לכל הערסים, לכל הזמרי סלסולים, את כל אלה אשלח לאחינו הערבים (שאגב מזמן כבר יהיו בים....)

המממ.... עם הכסף שנשאר לי אעשה אותו דבר במדינה מושחתת אחרת (ולא חסר כאלו) ואשתלט גם עליה.... וכך לאט לאט אשתלט על כל העולם....

וכולם יאהבו אותי :)

:silly:

U HAVE MY VOTE !!!

אין כמו דיקטטורה ... גם ככה יש יותר מידי דעות במדינה הזאת

פורסם

אל תשכח שהמדינה לוקחת לך איזה 40-50 או 60 אחוז מהכסף......

חח

אבל הלוואי שלי ייקחו 91 אחוז מהכסף... חחחח רק שאני יזכה בו

פורסם

אני יעשה לי אינטרנט פרטי של מיליון ג'יגהביט או משהו כזה

כמה המקסימום שכחתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים