פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים הוא לא תופס בכלל נראה לי לנמוכים כי אני הבאתי 4 רגיל וקיבלתי גם 10 שקל. אז אני לא הייתי אמור לקבל יותר? אני נראה לי יעשה ביקור אצל הדוכן הזה של מפעל הפיס,"נתרגם" לו שם כמה דברים.......
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מישהו מהכתה שלי זכה ב2.5 מליון שקל(אחרי מיסים וכול השאר..) או שמישהו סתם עבד עלייך כמובן שסטטיסטית זה ייתכן אבל תמיד יש את אלה שמשחקים אותה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים 1.קונה בית ענקי. 2.קונה מסכי פלזמה ו-LCD ושם אותם בכל מקום בבית. 3. קונה את כל המשחקים שהורדתי מהאינטרנט 4. מטייל בעולם 5. קונה לי אי בודד.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים 1.קונה בית ענקי. 2.קונה מסכי פלזמה ו-LCD ושם אותם בכל מקום בבית. 3. קונה את כל המשחקים שהורדתי מהאינטרנט 4. מטייל בעולם 5. קונה לי אי בודד. אם אני יעשה את זה אני יכנס שוב למינוס !!! :bash: ולא הגזמת קצת ? אתה לא ביל גייטס זה בקושי 6 מיליון(אם אכן הית זוכה ) ... אתה בקושי יכול לקנות 100גרם קשיו בכסף הזה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים בזמנו דיברו על 50 מיליון - לא שגם זה כל כך הרבה, אבל בעיקרון דיברתי בכלליות על מצב שבו היה לי מספיק כסף בשביל כל זה.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים 1.קונה בית ענקי. 2.קונה מסכי פלזמה ו-LCD ושם אותם בכל מקום בבית. 3. קונה את כל המשחקים שהורדתי מהאינטרנט 4. מטייל בעולם 5. קונה לי אי בודד. רואים שאתה מתחת ל-17 שכחת אוטו
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים וואלה ניחוש טוב , באמת עוד חצי שנה אני 17, אז אני מוסיף לשם איזה BMW בקטנה.
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים הייתי רוצה לקנות איזה H2 אבל עם השתיין הזה דיי מהר היה נגמר לי כל הכסף עם המחירים של הדלק בארץנו טוב תמיד אפשרלקנות את... HWzone כדי שתהיה לי אפשרות להספים כמה שאני רוצה !!! [צחוק מרושע] אאאאההה אהההה הההאאהאהאה אה אה אה הההאאא [/צחוק מרושע]
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים הייתי רוצה לקנות איזה H2 אבל עם השתיין הזה דיי מהר היה נגמר לי כל הכסף עם המחירים של הדלק בארץנו טוב תמיד אפשרלקנות את... HWzone כדי שתהיה לי אפשרות להספים כמה שאני רוצה !!! [צחוק מרושע] אאאאההה אהההה הההאאהאהאה אה אה אה הההאאא [/צחוק מרושע]חחח LOL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.