פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים קנית לוחץ , כבל וקונקטור ל-rj45 מסוכך .אני רוצה ליצור כבל רשת בין המחשב לSWITCH , לפי איזה סדר לחבר אותם ?וכיצד אני מחבר אותם ?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אתה צריך ליצור כבל ישראת שני הצדדים של הכבל לחבר באותה צורה או לפי שיטה A או לפי שיטה B[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר רק יש לי בעיה קטנה שאני מכניס גיד השני יוצא לי , יש שיטה להכניס אותם ?והאם צריך לגלות את החוטים לפני שלוחצים אותם ?
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים לא צריך לגלות אותםתסדר אותם לפי הסדר ותדחוף את כולם יחד פנימהכל אחד אמור להכנס למקום הנכוןיש להם תעלות בפנים
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר לחצתי את הכבל משני צדדיו לפי התמונה http://www.netguru.co.il/images/stories/56/cat5-g-s.png , והוא נותן לי שגיאה שהכבל רשת מנותק , יש רעיונות ?(הכבל מחובר בין המחשב לנתב)
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אתה בטוח שסידרת את הגידים בדיוק כמו בתמונה?כאשר אתה מביט על שני הקצוות הסדר זהה בשניהם?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר כן , מספר פעמים של לחיצות וכלום , גם כאשר אני מנסה לחבר צד אחד לשקע וצד אחד לחוץ הוא אומר שכל רשת מנותק .יש רעוינות ?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תנסה לבדוק את הכבל בחיבור בין המודם לנתבאולי יש בעיה בכרטיס רשת של המחשב או ביציאות LAN של הנתב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.