עבור לתוכן

Internet Freezing

Featured Replies

פורסם

התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון.

לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות.

דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח)

עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז.

עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו?

ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק.

מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?

פורסם

גם אצלי התחילה בימים האחרונים התופעה המעצבנת הזאת...

אני חושד בבזק/ספקית כי סרקתי וירוסים וספייוור והמחשב שלי נקי מהם וחוץ מזה לא שיניתי הגדרות ו/או התקנתי/הסרתי איזושהי תוכנה שאמורה להשפיע על החיבור לאינטרנט.

אצלי זה ADSL, בזק בינלאומי - אצלך?

פורסם

איזה כרטיס רשת יש לשניכם ?

פורסם
  • מחבר

גם אצלי התחילה בימים האחרונים התופעה המעצבנת הזאת...

אני חושד בבזק/ספקית כי סרקתי וירוסים וספייוור והמחשב שלי נקי מהם וחוץ מזה לא שיניתי הגדרות ו/או התקנתי/הסרתי איזושהי תוכנה שאמורה להשפיע על החיבור לאינטרנט.

אצלי זה ADSL, בזק בינלאומי - אצלך?

כנ"ל, בזק 1.5MB.

פורסם

אני לא רואה איך זה קשור,היות והמחשב עובד (טוב, מקרטע  :P ) בתצורה הנוכחית קרוב לשנה והבעיה בת יומיים-שלושה... אבל מה אני מבין :)

Realtek RTL8139/810x familiy fast ethernet NIC והמודם הוא ECI b-focus router 270pr (בתצורת מודם, לא נתב - עם מחשב יחיד מחובר)

פורסם
  • מחבר

Home - SiS 900 PCI Fast Ethernet Adapter

ו-

Local Area Connection 2 - VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter

פורסם

ככה בשנייה הרסתם לי את ההשערה .

פשוט כרטיסי רשת של marvell עם גרסת דריוורים אחרונה , עושה בדיוק את אותה התקלה , ניתוקים מוזרים וקפיאות של המחשב בעבודה ברשת ומול האינטרנט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים