עבור לתוכן

מבקש עצה ללוח אם עד 700ש"ח

Featured Replies

פורסם

שאלה פשוטה:

איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC.

חשבתי על כמה אפשרויות-

ABIT AN8

ASUS A8N-E

DFI INFINITY

אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו....

תודה :xyxthumbs:

פורסם

עכשיו למה אתה מחפש לוח??..לאוברקלוק??..איזה קל?? כבד??

איזה חיבור APG או PCIe??

פורסם

נא לשנות כותרת בהתאם לחוקי הפורום

פורסם
  • מחבר

עכשיו למה אתה מחפש לוח??..לאוברקלוק??..איזה קל?? כבד??

איזה חיבור APG או PCIe??

כתבתי כבר שזה לא לOC

ואולי לא הבנת אותי נכון- זה לא שאני מתכוון לשדרג לוח למחשב קיים, אני פשוט קונה מחשב חדש וצריך להכניס לוח בעד 700ש"ח. אז מן הסתם ברור שיהיה PCI-E, ושיהיה לוח אולטרה, וכל הפיצ'רים והאלה. אז פשוט תציעו מה הכי כדאי בתקציב הזה

ושיניתי כותרת, מקווה שעכשיו זה בסדר

פורסם

DFI INFINITY

פורסם
  • מחבר

DFI INFINITY

בטוח? זו כאילו דעה שלך או מבוסס על משהו? כי הבנתי שעל הלוחות האלה אין בכלל שום ביקורת, ואולי יש אחרים שעדיפים, הנה למשל מצאתי ביקורת על הAN8 של אביט - http://www.ocworkbench.com/2005/abit/an8/g1.htm

והנה על A8N-E של אסוס- http://www.ocworkbench.com/2005/abit/an8/g1.htm . אבל עדיין לא יודע ...

עוד עצות? ואם אפשר מבוססות על ביקורת/ ניסיון אישי / לפי נתונים טכניים / או סתם המלצות אנערף.....

פורסם

שלושתם יהיו בדיוק אותו דבר ללא אוברקלוק

השיקול שלך צריך להיות המחיר והפיצ'רים של הלוח.

פורסם

הייתי ממליץ לך לבדוק את ה-EPOX EP-9NPA+ ULTRA שנכנס בדיוק בתקציב.

פורסם
  • מחבר

הייתי ממליץ לך לבדוק את ה-EPOX EP-9NPA+ ULTRA שנכנס בדיוק בתקציב.

כן אבל רצוי , או אפילו חייב, שזה יהיה מנועה/KSP. כי כמו שהבנת מהדיון על המפרט שלי- אני הולך לקנות את החלקים מנועה וKSP , ולפזר את זה על 3 חנויות זה כבר מוגזם, אז אתה מבין...

אבל סתם- מה כל כך טוב בלוח הזה?

ועומרי- אם נגיד יהיה OC אז איזה עדיף?

פורסם

דף ראשון

דף שני

סיכום

ציטוט נבחר:

The Epox 9NPA+ Ultra is the fastest board in the roundup at stock speeds. It was also the highest overclocker at stock speeds, and the second highest overclocker when the bus was overclocked. The Epox is an incredible value whether you are looking for a board that will run fast with stability at stock speeds or a board that will satisfy almost any Athlon 64 enthusiast. The range of overclocking options and the overclocked performance are among the best that we have seen, falling short only in the memory voltage area, which tops out at 3.1V. The feature set is more or less average for Ultra boards, but the overall performance is clearly standout. Based on the standout performance and solid overclocking that we achieved with the Athlon 64, we are pleased to award the AnandTech Gold Editors Choice to the Epox 9NPA+ Ultra motherboard.

פורסם
  • מחבר

דף ראשון

דף שני

סיכום

ציטוט נבחר:

The Epox 9NPA+ Ultra is the fastest board in the roundup at stock speeds. It was also the highest overclocker at stock speeds, and the second highest overclocker when the bus was overclocked. The Epox is an incredible value whether you are looking for a board that will run fast with stability at stock speeds or a board that will satisfy almost any Athlon 64 enthusiast. The range of overclocking options and the overclocked performance are among the best that we have seen, falling short only in the memory voltage area, which tops out at 3.1V. The feature set is more or less average for Ultra boards, but the overall performance is clearly standout. Based on the standout performance and solid overclocking that we achieved with the Athlon 64, we are pleased to award the AnandTech Gold Editors Choice to the Epox 9NPA+ Ultra motherboard.

פשש, סחתיין על ההשקעה. ואם הוא כזה טוב, למה אף פעם לא ראיתי שמציעים אותו פה (במפרטים)?

אבל זה לא משנה , כי כמו שאמרתי , חייב שזה יהיה מנועה/ KSP- ואין להם אותו. ראיתי כזה בפנדה אבל זה יקר (קצת יותר מ800)...

פורסם

כי המחיר שלו בד"כ זה 800-900 שקל

וזה יקר מדי ללוחות בפורום מפרטים

המחיר בלמיר זה משהו מיוחד ועדיפות גבוהה יש לבנייה מחנות אחת כשאפשר ולא מדובר על הפרש של מאות או אלפי שקלים למפרט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים