פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים המכונית בתהליך שיקום מזורזמנוע 7,500 סמ"ק יבוא מיוחד מארצות הבריתאם יהיו מעונינים אמשיך לעדכן בנושא[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים :םאחלה מכונית. כמה עלתה? תן עוד פרטים על המנוע וכדומה.היה בלגאן עם הייבוא?ותכתוב גם מה מתוכנן בשיקום, אני מניח שאתה לא הולך להשתיל מנוע חדש... אז.. ?
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים שיואו!!איזה דבר אלוףףףףף7.5 אלף סמ"ק...זה באמת מפלצת...חחמה אתה הולך לעשות לדבר הזה?לזה אני קורא שריר אמריקאי... ;D
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים Fuel Slut......תכנס לפורום FS בקלאסיק קארס יש שם הרבה פרוייקטים דומיםhttp://www.classicar.co.il/
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר יש לי עוד תמונות שאני אפרסםהמנוע עלה 22,000 ש"ח והוא כבר מושתל במכונית, יש צילום.על הדלתות עשו עבודות פיברגלס הם כרגע מפורקות מחוץ לרכב כל הבפנים יהיה חדש לגמרי ומבחוץ מתוכננת עבודת צבע יסודית: מילוי והחלקה, צבע לבן ועליו צבע סופי שעוד לא הוחלט.הרכב חוקי לגמרי ועם רישוי בתוקףחבר משפץ ובונה את הרכב על גג של בניןאני מתעד את הפרוייקט
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר אין בעיה מחר אני אביא עוד תמונות. לדעתי יהיה מעניין לראות את תהליך השיקום.היום הבאנו דלק להתניע אותו התנעה ראשונה הצליחה רק אחרי ששפכנו דלק ישר לתוך הקרבורטורהבלוק הענק מרעיד את כל האוטו, יש לו רעש של מכונית דראגסטר שעומדת לפני זינוק, משהו מדהים.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מדהים!למרות שאני לא "דלוק" על השרירים האמריקייםזה נראה מבטיחמאחל לך שתהנה ממנו, וגם מהשיפוץ עצמו ;Dועוד תמונותוהרבה!
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים חח איך העלית אותו לגג של בניין?! וואו שוב פעם על הרכב המדהים הזה..בהצלחה! רוצים תמונותתתת
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים אוטו חזק רק תוודא שאתה קונה איתו תחנת דלק כי 7.500 ליטר זה הרבההה דלק תהנה מהכוח ותביא עוד תמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.