פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים כל פעם שאני מפעיל משחק.. המשחק עולה וברגע שהוא תופסאת כל המסך, המחשב מתחיל מחדש.משהו נתקל בבעיה דומה?המחשב:athlon xp 1600+asus a7v266-egforce3 ti200WinXP --ההודעה הקודמת שלי נסגרה ונשלחתי לקרוא את החוקים של הפורום.מהקריאה הבנתי שההודעה שלי נסגרה בגלל הכותרת.. ולכן, זה כל מה ששונה.
פורסם 2002 באוגוסט 823 שנים קודם כל, תודה שהפנמת את חוקי הפורום.ועכשיו לעניין, ייתכן והמעבד שלך מתחמם יתר על המידה, מה הטמפרטורה שלו במנוחה?
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים מחבר טמפרטורת המעבד - 59טמפרטורת לוח האם - 28זה תמיד היה ככה... יש לי את המעבד כבר הרבה זמן יחסיתורק לאחרונה יש את הבעיה של האתחול.לאחר עוד בדיקה, בה פתחתי תוכנה דמוית דוס שנפתחת על כלהמסך, גם שם המחשב אותחל מחדש..ובגלל זה אני חושב שזה קשור איכשהו לעובדה שהמחשב שלי לא אוהבשפותחים משהו על כל המסך.תודה על העזרה..
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים כמה אפשרויות:תנסה לעשות בדיקות מערכת, שיגיעות, איחוי, סריקת וירוסים, בדיקות תאימות...
פורסם 2002 באוגוסט 923 שנים אם שום דבר לא עזר , תחליף מערכת הפעלה .. :-[XP שלי שהייתה גם עשתה בעיה דומה , אלה שאני לא ידעתי מתי היא הולכת לעשות RESET .. :-\ :-\ :-\XP מתה ;D , מהיום חלונות 2000.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.