פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מה נסגר עם הספלינטר סל 3 ...?למה לא פורצים את המשחק הזה לעזאזל..!?המחשק הכי טוב בכל הזמנים ולא פורצים אותו אני מת לשחק בו..!!!!
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים תראה ולרי יש כאלה סיימו אותו 200 פעם וחורשים על המולטי.. וגרים בניו יורק כמוני חחחח
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים כן... 40 דולר.. והגירסה של הקונסולות זה 50.. וזה אותו דבר כמו של ה XBOX.. מוזר.. חח כי אף אחד לא מוריד כי יש שם 2 cd key... בעיה בגלל זה קונים.. זה המשחק הראשון בחיים שלי שקניתי.. והשני זה battlefield 2.. גם בגלל המולטיפלייר
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים יש אחד שמוכר ב120 שקל משומש....אתה אומר שכדאי?כי שיחקתי בדמו וזה נראה משחק ממש טוב
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אם זה הז'אנר שאתה אוהב אז כדאי מאוד לקנות את זה. אם לא אז תקנה משהו אחר כמו BF2 או WOW למשל.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אני לא יודע אם כדאי משומש.. שלא יהיו פדיחות עם ה cd key..אבל המשחק ענקהמולטי פלייר תותח... יש 2 מודים למולטי פלייר..1: 2 על 2.. מרגלים שהם פחות או יותר כמו סאם פישר, פשוט נשק לא מזויין והגרפיקה זה לא הגרפיקה של הסינגל פלייר וזה גוף שלישיוהם נגד החיילים כאלה, אמורים להיות הרעים, שהם בגוף ראשון, ככה אתה משחק אותם, ולהם יש אוטומט ושני סוגים ראייה שונים.מוד 2: זה coop mode.. זה אני ועוד שחקן נגד המחשב... וזה בגרפיקה של הסינגל, ואותם נשקים של סאם פישר.. ו + עוד 5-6 מהלכים חדשים שרק יש ל- coop mode.. וזה המוד הכי חזק שיש!!!! וכמובן אפשר מיק'.. ככה זה עושה את זה יותר טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.