עבור לתוכן

סרטון קצר של הדגמה מפר קריי 2

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך בכלל תומך בDX10 :screwy: רק לפני חודש קניתי את ה6800GT שלי ! :bash:

פורסם

אם זה מה שהיה פעם WGF1.0 (כי נראה לי ביטלו את השם הזה אבל לא בטוח) אז כבר סדרת ה7 של NVIDI Aתומכת בזה.

אם זה 2.0 אז כרגע אין כאלו כרטיסים, הם רק בפיתוח די ראשוני...

פורסם

אין בשוק היום אף כרטיס שתומך חומרתית בDX10 ביגלל זה כבר כמה חודשים טובים כל אחד שרצה ליקנות כרטיס מאוד יקר אמרתי לו שזה לא כדי

גם ביגלל המחיר וגם ביגלל חוסר התמיכה העתידי בה DX החדש בכל מיקרה הDX החדש יגיע רק מתישהו ב2006 אז יש זמן

אני רק מקווה שיהיו פחות אנשים שיקנו כרטיסים כמו 7800 או X850 לדוגמה שגם מאוד יקרים וגם אין להם תמיכה בDX העתידי דבר שיפחית מאוד תביצועים

בערך עוד שנה שמישחקים שמפותחים אים תמיכה בDX-10 יתחילו להגיע חוץ מיזה בטח עוד כמה חודשים ניראה הרבה כרטיסי מסך אים תמיכה חומרתית בDX-10

פורסם

איך אתה יודע ש-7800GT לא יתמוך ב-DirectX 10?

יש כזה דבר שנקרא ForceWare. מכיר? ומי קונה X850?

פורסם

Zה שיגיעו כרטיסים שיתמכו בDX10 לא משנה דבר.

לפני 4 שנים הגיעו כרטיסים שתומכים בDX9, ועד לפני שנתיים היה אפשר לספור את הכותרים שעשו שימוש בDX9 על יד אחת.

שוק המשחקים לא יעבור כולו לDX10 ביום ואפילו לא בחודש או בחצי שנה.

פורסם

קודם כל לא ידכון ביוס ולא דריבר יתנו לך תמיכה בDX חומרתית ו7800 לא תומך חומרתית בDX10 למרות שהוא יקר מה לעשות

חוץ מיזה מישחקים יעשו שימוש בטכנולוגיה של DX10 מהר מאוד אבל יתנו לפחות בשנה שנתים הראישונות תמיכה גם בDX9 הבעיה שלא תוכל ליראות חלק

מהפילטרים והאפקטים במישחק הוא לחילופין תיסבול מיביצועים פחותים יחסית לכרטיס

פורסם

תגובות ספאם נמחקו

אם אין לכם משהו להוסיף שקשור לדיון, אל תגיבו!

פורסם

משהוא יודע מתי יוצא המשחק בכלל?

פורסם

משהוא יודע מתי יוצא המשחק בכלל?

הוא לא מתוכנן בכלל.

פורסם

אז מאיפה הסירטון?

פורסם

הוא מראה חלק מהיכולות של הדירקט X החדש =10 זות תוכנה של מיקרוסופט שקשורה בגרפיקה מוזיקה וחיבורי תוספים למחשב

פורסם

אז הסירטון הוא לא חלק משום משחק?

פורסם

היה כתוב די בפירוש בתחילת הסרטו שזה הדגמה של הדור הבא של המנוע בגרפי שלהם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים