פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים היי,אני רוצה ליצור דיסק (לא דיסקט) שבעזרתו אוכל לאתחל את המחשב ולבצע סריקה של וירוסים. הורדתי בזמנו אימג' של CD כזה מאימיול (אין לי מושג מי יצר אותו) עם כל מיני תוכנות עזר אבל הבעיה היתה שהדיסק לא קרא את ההארד דיסק שלי, לא יודע אם בגלל שהוא NTFS או בגלל שהוא SATA. יש ברשותי Norton 2005.תודה, אופיר.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים או שאם יש לך את הגירסא המלאה של הנורטון האחרון, אולי קודמיו אני יודע רק לגבי האחרון.הוא BOOTABLE, עם סריקת וירוסים מצויינת.חן
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר או שאם יש לך את הגירסא המלאה של הנורטון האחרון, אולי קודמיו אני יודע רק לגבי האחרון.הוא BOOTABLE, עם סריקת וירוסים מצויינת.אז ככה,יש לי את הגרסא המלאה ובאמת אני עושה boot מה cd רק שההארד דיסק לא מזוהה! כלומר הוא לא רואה את C כך שאני לא יכול להריץ סריקה על הדיסק. מה עושים? לדעתי זה כי הדיסק הוא SATAתודה, אופיר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.