עבור לתוכן

Winamp 3, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

מי שלא יודע, גרסה סופית של Winamp 3 כבר יצאה וניתן להוריד אותה מהאתר של החברה (Winamp.com).

מי מכם שכבר הוריד והתקין, מה דעתכם על הגרסה החדשה?

פורסם

הגירסה שבאתר היא עדיין 2.8, איפה אתה רואה את 3.0?

בכל מקרה, WinAmp היא תוכנה מעולה (תמיכה מובנית ב-Ogg Vorbis), אבל ה-GUI שלה מעצבן - ניסיתי לא מעט סקינים, אבל המיקום והמידות של הכפתורים נשארים כשהיו, רק העיצוב שלהם משתנה.

אני מעדיף את UltraPlayer.

Prog.

פורסם

אני הכי אהבתי את Sonique.

הוא נראה הכי טוב, נשמע מצויין ואפשר לעשות מה שרוצים עם הסקינים.

מאז שיש לי Win XP לא נגעתי בשום תוכנה חוץ מ-Windows Media Player כי היא מצויינת ולא צריך יותר מזה...

פורסם

יש שם בקושי סקין חדש, אי אפשר לעשות שיהיה בעברית! והתוכנה סתם גוזלת משאבים! היא לוקחת 10 מגה מהזיכרון והוינמפ 2.80 לקח רק 2 מגה! אני לא משתמש בה, וגם לא מציע!

פורסם

מוזר למה אצלי היא לוקחת רק 2 מגה מהמשאבים שלי ולא 10 כמו שאתה מציין אצלך

חוץ מזה כמה זה כבר 10 מגה?! זה לא כל כך הרבה...

בכל מקרה יש לי שאלה: שמתי לב שאפשר לראות קבצי וידאו בווינאמפ החדש

אז רציתי לדעת אם צריך להוסיף מקודדים או שהוא מגיע כבר עם מקודדים מובנים?

אם לא אז איך אפשר להוריד מקודד?

פורסם

ה - WINAMP 3.0 מצויינת, האמת חוץ מהוספה של צפייה בקבצי וידיאו אני לא רואה ממש הבדל בין הגירסא הזאת ל 2.8 אבל בכל מקרה מומלץ!

פורסם
  • מחבר

אצלי היא דווקא תופסת לא פחות מ 25 מ"ב מהזכרון, אין בה אפשרות להחלפת סקינים אוטומטית, ויש בה יותר מדי דברים שאף אחד לא צריך.

חזרתי ל 2.8 הטובה.

פורסם

סוניק מבחינה עיצובית הנגן הכי יפה שיצא אי פעם לדעתי הקטע הוא שסוניק 2 הוא סתם זבלה והם גם כמעט לגמרי נטשו את הפיתוח שם ולכן כל התוספים לנגן בקושי יוצאים, חבל כי הוא היה יפה.

וינאמפ הוא לא נגן יפה אבל שומעים בו הכי טוב

שתי אלטרנטיבות נחמדות הם האולטרא פלייר שהציעו כברלפני וגם qcd הוא נגן בכלל לא רע

אני מחליף בינהם פעם בשנה ככה לפי המצב רוח וכשצריך חידוש

פורסם

יש לה גם בעית קשות עם עברית...

בגלל שהורידו את התמיכה ב - UNICODE

אז כל פעם שמנסים לשים שיר בעברית או רושם גי'בריש, אלא אם מבטלים את האפשרות של שימוש ב פונטים של ווינאמפ (יש באפשרויות כזו אופציה)

בנוסף אם מנסים להפעיל שיר בעברית על ידי סימון ואז לחיצה על ENTER השיר לא עולה בכלל.

פורסם

אצלי אין בעיה לראות עיברית, אבל הוא לא מסדר את השירים לפי הסדר משום מה..

או שכן אלב סדר מאוד לא הגיוני.

וזה קורא רק כאשר אני מסמן Sort By Name, בשאר ה"סידורים" זה עובד נפלא.

פורסם

אפשר לראות סרטים אבל עדיף כבר ב-windows media player יותר נוח!

פורסם

אני עדיין מעדיף את ה2.80. השתמשתי בעבר בכמה גרסאות בטא של Winamp 3 וזה פשוט נראה כמו תוכנה כבדה מדי, חשבתי שיפתרו את זה בגרסא הסופית אבל מסתבר שלו...

מסקנה: לגבות את ההתקנה של Winamp 2.80 - זה מה שכותבים של תוכנה מחליטים לקבור אותה, צריכים לדבוק בגרסא הישנה.

פורסם

אני עדיין מעדיף את ה2.80. השתמשתי בעבר בכמה גרסאות בטא של Winamp 3 וזה פשוט נראה כמו תוכנה כבדה מדי, חשבתי שיפתרו את זה בגרסא הסופית אבל מסתבר שלו...

מסקנה: לגבות את ההתקנה של Winamp 2.80 - זה מה שכותבים של תוכנה מחליטים לקבור אותה, צריכים לדבוק בגרסא הישנה.

מסכים עם כל מילה.

פורסם

אז אני מבין שלא כדאי להתקין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים