פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים יכול להיות שהיצרנים העבירו תפוקה חדשה למסכי 32+ אינץ.שוק הטלויזיות ממש חם כרגע.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים ביקורת טובה על כמה מסכים שנמצאים בשוק הישראלי:http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/response-compensation.htmlה-760BF של סמסונג מקבל מכת מוות שם במיוחד לאור הביצועים העלובים עד נוראיים שלו.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים קודם כל, התנצלות ל Raul מנהל הפורום,לא חשבתי שצריך להגיב כאן, האמת שלא שמתי לב שיש איזה 70 תגובות, כי רוב הסטיקים נפתחים, ואחרי איזה 7-8 תגובות ננעלים.ועכשיו -לאיזה מסך יש את האיכות, האמינות והנוחות הטובה ביותר?מסך 17` LG L1750SQ (8ms) LCD Monitor או Samsung Syncmaster 730B ?שתיהם נעים בכיוון ה 1700 ש"ח,כך שאין לי בעיה..
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים 730Bבלי שום ספק.בין העיצוב של LG לאיכות של סאמסונג, סאמסונג לוקחיםתודה..אני צריך עוד חוות דעת
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים שלום לכולם, היום החלטתי להחליף את ה CRT שלי ב LCDאני מחפש מסך, שהגודל האפקטיבי שלו יהיה בערך (יתקבל יותר גדול, בכיף) כמו ה 19" ה CRT הנוכחי שלי (שיש מצב שנמכר כבר)LCDהתקציב הוא 2000 ש"חאני רוצה מסך גדול , 19" אם אפשר, אם יש 21 שנכנס בתקציב הזה, אני מאוד אשמח.איזה דגמים איכותיים יש במחיר הזה ? אודה לכל מי שיוכל לסייע.אני לא "גיימר" כבד, למרות שאני מריץ NFSMW מדי פעם, וקוויק4 ושאר ירקותלא מעוניין במסך עם מריחות או זמן תגובה נמוךגודל נקודה קטן ככל האפשר (אני לא גרפיקאי במקצוע, אבל כן עוסק מדי פעם בפוטושופ כפרילאנסר)עריכה :מה אומרים על סמסונג 930B ?הוא 19" יש לו זמן תגובה 8MS לפי המפרטנראה לי מושלם.. יש למישהו הסתייגויות או הצעות אחרות ?עריכה 2:עכשיו אני קורא על VP191B של VS ואני ממש רוצה אותו, שווה להשקיע 3.5K במסך ? לעזאזל...לפי דעתכם יהיה הבדל גדול ששווה את ההשקעה במחיר, אם אקח את ה VS על פני הסמסוןנג ? זאת קפיצה של 1500 ש"ח במחיר.. 3אוי וייVS VP930עולה 3700 נקימה ההבדל בינו לבין ה VP191B ? הם נראים לי די זהים... ? אני מניח שאם אני אלך על מסך יקר (יקר מאוד)אז הבדל של 200 שקל לא כ"כ ישנה, אם אני כבר רוצה לרכוש את "הכי טוב"מה אתם אומרים ?סה"כ מסך זה משהו שלא קונים הרבה פעמים בחיים, נראה לי שאני אוכל לעמוד במעמסה של מסך ב 3.7K בתקווה שיחזיק 3+ שנים (אני משתמש ממש הרבה במחשב, אפשר לומר 9+ שעות ביום מול מסך)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מה עדיף?samsung 930B או 930BFכלומר: האם 4 מול 8 MS שווים את ה 400 שקל מחיר?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום לכולם, היום החלטתי להחליף את ה CRT שלי ב LCDאני מחפש מסך, שהגודל האפקטיבי שלו יהיה בערך (יתקבל יותר גדול, בכיף) כמו ה 19" ה CRT הנוכחי שלי (שיש מצב שנמכר כבר)LCDהתקציב הוא 2000 ש"חאני רוצה מסך גדול , 19" אם אפשר, אם יש 21 שנכנס בתקציב הזה, אני מאוד אשמח.איזה דגמים איכותיים יש במחיר הזה ? אודה לכל מי שיוכל לסייע.ב-2000 שקל קשה מאד מאד מאד להשיג מסך LCD19 נורמליאני לא "גיימר" כבד, למרות שאני מריץ NFSMW מדי פעם, וקוויק4 ושאר ירקותלא מעוניין במסך עם מריחות או זמן תגובה נמוךגודל נקודה קטן ככל האפשר (אני לא גרפיקאי במקצוע, אבל כן עוסק מדי פעם בפוטושופ כפרילאנסר)כל הנ"ל נכון רק עבור מסכים לא רחבים (מסכים של 5:4 ולא 16:10)בכל מסכי LCD17 יש בדיוק אותו גודל נקודה ובכל מסכי LCD19 יש בדיוק אותה גודל נקודהבגלל ששניהם באותה רזולוציה ב-19 גודל הנקודה תמיד יהיה גדול יותרעריכה :מה אומרים על סמסונג 930B ?הוא 19" יש לו זמן תגובה 8MS לפי המפרטנראה לי מושלם.. יש למישהו הסתייגויות או הצעות אחרות ?בתקציב נמוך הוא הכי טובעריכה 2:עכשיו אני קורא על VP191B של VS ואני ממש רוצה אותו, שווה להשקיע 3.5K במסך ? לעזאזל...לפי דעתכם יהיה הבדל גדול ששווה את ההשקעה במחיר, אם אקח את ה VS על פני הסמסוןנג ? זאת קפיצה של 1500 ש"ח במחיר.. כבר לא מיוצר3אוי וייVS VP930עולה 3700 נקימה ההבדל בינו לבין ה VP191B ? הם נראים לי די זהים... ? אני מניח שאם אני אלך על מסך יקר (יקר מאוד)אז הבדל של 200 שקל לא כ"כ ישנה, אם אני כבר רוצה לרכוש את "הכי טוב"ה-VP930 מחליף את ה-VP191מה אתם אומרים ?סה"כ מסך זה משהו שלא קונים הרבה פעמים בחיים, נראה לי שאני אוכל לעמוד במעמסה של מסך ב 3.7K בתקווה שיחזיק 3+ שנים (אני משתמש ממש הרבה במחשב, אפשר לומר 9+ שעות ביום מול מסך)יש המון מידע על ה-VP930 והוא מאד מומלץ - למידע נוסף חיפוש
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים עכשיו כבר נכנס למכירה בארץ ה - VX922 של VS (ראיתי בחדשות של האתר, ויש אותו כבר בZAP) הוא פחות או יותר באותה עלות מחיר, אפשר למצוא היום את ה VX922 במחירים של 3200-3500 ואת ה -VP930 במחירים של 3700-3900 מה יותר שווה לקחת ? בהנחה שאני לא משחק המון (שעה ביום גג), אבל כן משתמש המון בצג, לאינטרנט ומסמכים ומייל ושאר ירקות.. הנה טבלת השוואה טכנית בין הדגמים (VX922 - VP930)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.