פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים שלום לכולם יש לי בחדר ליד החיבור לאנטנה של הטלויזיה חיבור של FM רדיו חשבתי אולי אני יכול לקנות כבל שיתחבר לכרטיס קול שלי במחשב ואז אני אוכל לשמוע רדיו במחשב האם זה אפשרי ? צריך איזו תוכנה שתעבוד עם זה ? אם כן איזה תוכנה ? פשוט אם יהיה לי רדיו במחשב אני אוכל להקליט ולשמוע הרבה יותר טוב עם הרמקולים שיש לי במחשב מאשר ברמקולים שיש ברדיו ... למישהו יש עוד רעיונות?? כי ניסיתי כבר רדיו דרך האינטרנט וזה פשוט מעפן ...
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר אז למישהו יש רעיון אחר לרדיו במחשב אם אי אפשר... או אם אפשר אולי לחבר לרדיו רגיל
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים בד"כ לרדיו רגיל אין חיבור כזה, אלא רק לרסיברים.אולי יש איזשהו ממיר.אני תוהה גם מה יקרה אם תחבר לחיבור הזה כרטיס וידאו (זה אותו סוג של חיבור בסופו של דבר...)
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר עזבו הכלפשוט תסבירו לי איך אפשר לשמוע רדיו במחשב חוץ מדרך האינטרנט ???ולא במחיר גבוה כל כך ??
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר אמרתי יקר כי מישהו אמר פה על רסיבר ואין לי כל כך כסף בשביל זה עכשיו אין איזה כרטיס רדיו או משהו כזה ?או עוד אופציה =שאני קונה כרטיס טלויזיה בקרוב אז יכול להיות שיש בו גם רדיו?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר עכשיו עשיתי ניסוי קטן חיברתי כבל עם יציאה כזאת כמו של רמקולים לחיבור של האוזנית לרדיו שיש לי אל החיבור LINE IN במחשב ושמעתי רדיו במחשב וגם הצלחתי להקליט לא כל כך נוח כי עדיין צריך להעביר תחנות ברדיו עצמו אבל לפחות אפשר להקליט ואני שמוע הרבה יותר טוב ברמקולים של המחשב ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.