עבור לתוכן

סוף סוף בישראל: אינטרנט מהיר בקצב 5Mb

Featured Replies

פורסם

^^^^

בן כמה אתה? 8?

• תגובות 137
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיברו על זה ושמעתי מכמה אנשים שבכבלים התשתית היא זו שקובעת את המהירות שלך ולא הספק וקרה אפילו שהספק אף מאשר זאת ולא מבקש תשלום נוסף עבור שינוי במהירות העלאה שבוצעו על ידי התשתית (כאשר לא היו לספקיות את החבילה החדשה של ה5 מגה). האם יש כאן מישהו שיש לו ניסיון בזה ולא רק שמע? אני מניח שזה לא כך בכל הספקיות, ושמי שמחובר עם חייגן בכבלים ולא בחיבור אוטומטי אז לספק יש יותר אפשרויות ניהול והגבלה על המנוי הזה.

פורסם

לא יודעה מה איתכם אבל אני היתחברתי היום ל5 מגה

אבל רק בעוד יומיים מיחברים אותי :xyxthumbs::yelclap:

פורסם

:s05:

בכל אופן... מילפורד, כן, אתה יכול.

פורסם

אני מקווה שבדקו לך טוב טוב את הקו...=\...

לא כל אחד יכול לעמוד בחבילת גלישה כזו, לפי הנתונים, רק 40% מהלקוחות יוכלו להתחבר לחבילה כזו אם ירצו.

פורסם

פה בלוס אנג'לס אני משלם 58.95 דולר לחבילה של 5mbit הורדה 750kbit שליחה

מאתרים אין לי שום בעיה להוריד במקסימות מהירות כמו גם newsgroups באימיול לא הצלחתי עוד לעבור את ה100 קיי (לרמות שתאמת אני בקושי משתמש רק הורדתי ארץ נהדרת כשהיה)

בגלל שהספק שלי זה adelphia יש לי לא מעט ניתוקים ואין עם מי לדבר פה שירות לקוחות זה להתקשר ולקבל איזה הודי שבקושי יודע אנגלית ולא תצליח להבין מילה ממה שהוא אומר (הספק שלי בפשיטת רגל עם חובות של למעלה מ3 מליארד ומחכים שאחת מהספקיות האחרות יקנו את האזור שלנו) בנתיים בוואלי או בחלק אחר של לוס אנג'לס שיש להם את comcast הם מקבלים 9mbit הורדה 1שליחה תמורת אותו סכום אז כמו שאתם רואים להתלונן תמיד אפשר אבל צריך לחיות עם מה שיש

שלא לדבר על שחצי שעה מפה verizon כבר התקינו את השירות החדש שלהם שנקרא FIOSשזה פייבר אופטי עד לבית והחבילות זה 15/2mbit תמורת 45 דולר אבל כמובן שכבר ענו לי שאין תכניות לפרוס את זה באזור שלי עד לפחות סוף 2007 :(

פורסם

לפחות שם יש תכניות...

פורסם

אל תדאג אני בטוח שלחברות האינטרנט יש תוכניות עלינו >:D.

פורסם

תהיה בטוח שהתוכניות שלהם זה לחשוב איך לעשות עליינו יותר כסף ממה שהם עושים עכשיו :xyxthumbs:

פורסם

עם 5 מגה ביט הורדה ו256 העלה אתה לא יכול להוריד מאי מיול נגיד ב5 מביט

יש תעיניין של היחס

לא יעבוד

פורסם

עוד מישהו כבר קיבל את החבילה?

פורסם

פה בלוס אנג'לס אני משלם 58.95 דולר לחבילה של 5mbit הורדה 750kbit שליחה

מאתרים אין לי שום בעיה להוריד במקסימות מהירות כמו גם newsgroups באימיול לא הצלחתי עוד לעבור את ה100 קיי (לרמות שתאמת אני בקושי משתמש רק הורדתי ארץ נהדרת כשהיה)

בגלל שהספק שלי זה adelphia יש לי לא מעט ניתוקים ואין עם מי לדבר פה שירות לקוחות זה להתקשר ולקבל איזה הודי שבקושי יודע אנגלית ולא תצליח להבין מילה ממה שהוא אומר (הספק שלי בפשיטת רגל עם חובות של למעלה מ3 מליארד ומחכים שאחת מהספקיות האחרות יקנו את האזור שלנו) בנתיים בוואלי או בחלק אחר של לוס אנג'לס שיש להם את comcast הם מקבלים 9mbit הורדה 1שליחה תמורת אותו סכום אז כמו שאתם רואים להתלונן תמיד אפשר אבל צריך לחיות עם מה שיש

שלא לדבר על שחצי שעה מפה verizon כבר התקינו את השירות החדש שלהם שנקרא FIOSשזה פייבר אופטי עד לבית והחבילות זה 15/2mbit תמורת 45 דולר אבל כמובן שכבר ענו לי שאין תכניות לפרוס את זה באזור שלי עד לפחות סוף 2007 :(

:drools:

פורסם

עוד מישהו כבר קיבל את החבילה?

אני , יש לי את החבילה בכבלים , אם אני שולח על 26-27קיי האינטרנט כבר לא זז, אבל דיי נחמד.

פורסם

זה מסטוססססססס מוריד לי על 730 ושולח על 32

ADSL וספק 013 ....טיל בליסטי

[attachment deleted by admin]

פורסם

זה הקצב שאני מקבל

אני משלם למשך חצי שנה 135 שקל זה כולל הכול

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים