עבור לתוכן

סוף סוף בישראל: אינטרנט מהיר בקצב 5Mb

Featured Replies

פורסם

לא, הם לא נותנים העלאה בדיוק בגלל מה שברוג אמר.

הם מוכרים חבילות עם העלאה מהירה לחברות עסקיות במחירים אסטרונומיים.

אם הם ישווקו כאלו במחירים לשוק הבייתי, החברות המסחריות יעברו לחבילות האלו והם יפסידו הרבה מאוד כסף...

• תגובות 137
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא נותנים העלה זה בגלל שהתשתית שאמריקה ואירופה יקרה, אז מה שהם מעדיפים לתת קצב יורד מהיר כי זה מה שרוב עם ישראל משתמש וקצב עולה איטי

כי אם הם היו עושים קו סימטרי ואנשים לא היו משתמשים בו אז הם היו מפסידים כסף.

מה הקשר?! הם שמים סליחה על הביטוי זין כמה אתה מעלה וכמה אתה מוריד אתה חושב שהם מיסתכלים כל פעם שאתה שלוח לחבר שלך תמונה באיי סיי קיו על איזה מישהות אתה שולח? חחח כמובן שלא זה לא משנה להם הדבר היחיד שמשנה להם זה הכיס שלהם!

פורסם

אלוהים בעוד שאירופה כבר ב-T3, אנחנו תקועים על ה-ADSL הזניח והמסכן הזה...

לאיפה התקדמנו?!!?!?!? :kopfpatsch: :kopfpatsch:

פורסם

מה הקשר?! הם שמים סליחה על הביטוי זין כמה אתה מעלה וכמה אתה מוריד אתה חושב שהם מיסתכלים כל פעם שאתה שלוח לחבר שלך תמונה באיי סיי קיו על איזה מישהות אתה שולח? חחח כמובן שלא זה לא משנה להם הדבר היחיד שמשנה להם זה הכיס שלהם!

כל כך קשה להבין?

חברות עסקיות חייבות קצב העלאה מהיר בשביל העבודה שלהם. כמו כן, חברות עסקיות יכולות לשלם הרבה יותר כסף מהצרכן הפרטי. מסקנה: נמכור קצב העלאה גבוה במחיר גבוה ככה שרק חברות עסקיות יהנו מזה.

אם בזק תתן קצב העלאה גבוה כבר בחבילות הבסיסיות שלה החברות העסקיות לא ישלמו לה כל כך הרבה כסף על קווי הנל"ן שלה כי הן יוכלו להשתמש בחיבור פשוט כמו שאנחנו משתמשים.

כמו שאמרת, מה שמשנה להם זה הכיס שלהם ולא כמה באמת אתה מקבל בתמורה למה שאתה משלם.

פורסם

אני לא מבין למה לעזאזל HOT לא נותנת שירות אחר, איך זה יכול להיות שחברה מתחרה תתן לך בדיוק של אחד לאחד אותו שירות מזדיין על תשתית אחרת בכלל ובאותו מחיר, מישהו מוכן להסביר לי את זה ?

שילכו להזדיין כולם :2gunsfiring: גם כן משרד התקשורת בארץ ... איזה זבל של תחרות יש פה, כלכלה חופשית עלק... שני מונפולים שנותנים לך בדיוק אותו דבר באותו מחיר, אפשר פשוט לעשות אנדנדינו וללכת על ADSL או כבלים, מזה משנה לעזאזל ? מדינה מפגרת :kopfpatsch:

אה, זה ברור:

בזמן שלבזק יש כיסים עמוקים, ל- Hot יש חורים עמוקים בכיסים. לחברת הכבלים חובות גדולים, תחרות עם בזק יכולה לגרום להם לקרוס. עדיף ל- Hot לשמור על התחרות על אש קטנה. לידיעתך, משרד התקשורת הכריח את Hot להתחרות עם בזק בתחום הטלפון הקווי!

הממ מאיפה הנתון הזה?

בבקשה:

עוד בשורה ניתנה היום למנויי האינטרנט הפחות מהיר - בחבילות ה-1.5Mb. חזן אמר כי לאחר החגים יוכלו גם אלה לשדרג את מהירות החזור שלהם (שעומדת כיום על 96Kb בלבד) גם ל-256Kb. עבור גולשים רבים, צמצום היחס בין מהירות ההורדה לקו החזור חשובה לא פחות ואפילו יותר מהגדלת מהירות ההורדה.

ראיתי שלכבלים יש עכשיו 1.5 במחיר של 35 ש"ח (ללא ה-ISP). נראה לי שאעבור לזה.

יש יתרון מסויים לאחת הטכנולוגיות עם תוכנות השיתוף? או לספק מסויים?

אם בקרוב יציעו קצב העלאה של 256KB בחבילות של 1.5 אולי שווה לחכות (אלא אם כן זה יהיה הרבה יותר יקר?)

לא ידוע לי על יתרון טכנולוגי בחיבור זה או אחר מבחינת השיתוף. כמה יעלה? אני מתאר לעצמי שלא מעט.

פורסם

מה אתם בוכים?

256Kb לעומת 96Kb זה שיפור די גדול לגיימרים...

אמנם אנחנו מאד מפגרים במהירויות באמת, אבל זה מה יש...

פורסם

רוחב הפס היורד היה צריך להישאר כפי שהוא, בזק צריכים להתגמש עם חבילות הפס העולה. אבל העסק כבר נטחן והידיעה החדשה היא פשוט בדיחה.

5 מביט ביורד - פשוט מיותר.

תנו לי 1.5 מביט עם 384-640 קביט באפסטרים ואני מאושר.

פורסם

ראסמי צודק, אני לא מבין למה צריך 5 מגה הורדה.

הייתי מעדיף 1.5 מגה העלאה ו-250 הורדה... ואני לא צוחק. :nono:

פורסם

כרגע ניתן לקנות מבזק חבילה של 2 מגה עם 150 אפלואד ..... שהיא עולה 150 שקל..... באותו מחיר יש 5 מגה.... עם אפלואד יותר גבוה....

אני לא קולט כמה שאומרים שישראל מפותחת טכנולוגית . ואנחנו מקבלים אינטרנט כל כך יקר ואיטי

1.5 לא .... אבל 2 כן או 2.5 .....

פורסם

הייתי מת לעבור לשוודיה ולקחת איזה T3 בקטנה :smile1: :smile1: :smile1:

שאלה:

לגבי אינרטנט 1.5, יהיה ניתן לקבלו עם 250 העלאה ? או שזה תקף רק ב-5 מגה ביט(שמיותר לגמרי) ?

פורסם

הממ מאיפה הנתון הזה?

נגמרה לי החודש המבצע על החבילה בזק ויוצא ששילמתי רק לבזק על ה-ADSL של ה-750K המחורבן כ-93 ש"ח!

לנטוויז'ן אני לא זוכר כמה אני משלם, משהו באיזור ה-40 ש"ח..

ראיתי שלכבלים יש עכשיו 1.5 במחיר של 35 ש"ח (ללא ה-ISP). נראה לי שאעבור לזה.

יש יתרון מסויים לאחת הטכנולוגיות עם תוכנות השיתוף? או לספק מסויים?

אם בקרוב יציעו קצב העלאה של 256KB בחבילות של 1.5 אולי שווה לחכות (אלא אם כן זה יהיה הרבה יותר יקר?)

ככל הידוע לא אין כרגע הקצאה לחבילות גלישה עם אפלוד גבוהה יותר. ל ADSL החבילות הקיימות הן

750/96

1.5/96

1.5/150

2/96

2/150

2.5/128

5/256

בכבלים אני לא זוכר את קצבי ההעלאה שהן מעט גבוהים יותר מADSL.

בעקרון היום התשתית היחידה שהיא יציבה מבחינת קצבים היא ה ADSL, ושתדעו סוד קטנטן, כל התשתית של האינטרנט בכבלים יושבת על קווי בזק ככל הידוע לי היא אינה יציבה ותלוייה באיזור בו אתם מחוברים ובעומס על המרכזת. תשתית בעלת סינכרון סימטרי נמצאת בשלבי ניסוי ואני מאמין שהיא תושק תוך שנה (מקווה מאוד!) בטכנולוגיית VDSL בקצבים מהירים מאוד (רק שתדעו שיש לנו את מרכזיות הטלפוניה המשוכללות בעולם!!!) ושמעתי שמריצים בדיקה על משהו הזוי של העברת נתונים בקצבים מאוד מאוווווווווד מהירים ע"ג קווי חשמל ( :nixweiss:). ללקוחות עסקיים מוצע היום חיבור פריים ריליי (FR) שמבטיח מהירות גלישה והורדה קבועות (ASA מיותר....) וקו ATM שזה קו אופטי להעברת נתונים בקצבים של עד 40 MB לשנייה (נקי לא חלקי 8) וכן זה יקר מאוד.

אני מאמין שהשקת הקו החדש בבזק באה ע"מ לבנות קרקע פורייה לשירותי VOIP (אם לא ידעתם כל השיחות שלכם לחו"ל עוברות על התשתית הזו) כרגע השירות הוא נסיוני אבל הוא איכותי מאוד וע"מ להשיג איכות קול טובה ויציבה יש צורך בקו מהיר. מה שיכול לתת לנו קריצה לגבי השקת שירותי טלפונייה מחברות מתחרות שישימו קץ למונופול ;D

פורסם

ראסמי צודק, אני לא מבין למה צריך 5 מגה הורדה.

הייתי מעדיף 1.5 מגה העלאה ו-250 הורדה... ואני לא צוחק. :nono:

אתם לא מבינים שזה הבעיה של הצרכן הישראלי?

הוא רואה 5MB הוא ישר מתלהב וחושב שזה טוב כי זה הרבה :kopfpatsch:

זה ידוע שבחול הDSL נפוץ הרבה יותר מהADSL וDSL של 312K ייתן מהירות גלישה מהירה יותר מה750 שלנו ואפילו מה1.5

זה פשוט פטתי מה שהולך פה.

פורסם

אני כרגע משלם על 2 מגה 120 ש"ח לספק ולתשתית...תאמינו לי שאין הבדל כמעט...כמו שאמרו קודם רק שמורידים דמואים רואים מהירות...

הם פשוט חייבים לשדרג לכולם את ה upload ל 256 בלי תוספת תשלום ממש לכל מי שב adsl לשדרג את המהירות..זה לא אינטרנט ככה !  :pissed:

ועוד משהו...לא מזמן דיברתי עם מישהו מחו"ל שאלתי אותו מה המהירות של האינטרנט שלו או אמר לי 60 קיי הורדה ו 40 קיי העלאה

אני אמרתי לו שיש לי 240 איך הוא התלהב...אבל שדיברתי על העלאה של 12 הוא התחיל לצחוק (:

פורסם

בישראל יש ביקוש לכן יש היצע וכמו שאמרו אנשים בקושי שולחים קבצים ומורידים והמון, 99 אחוז מהלקוחות העסקיים הקטנים והבינוניים מתחברים בדיוק באותם קצבים של הפרטיים הטענה שרוצים לעשות קופה על השוק העסקי היא לא נכונה, אלה אותם מוצרים בדיוק. ישנם חיבורים מהירים/מאובטחים אבל אלה שירותים שבקושי נתקלים בהם וזה יקר מאוד (נפוץ בסוכנויות ביטוח גדולות וכו').

בישראל יש ביקוש גדול מאוד להורדה (וכן זה משופע מהסטטיסטיקה שאנחנו הפיראטיים הכי גדולים בעולם) ובתוכנת שיתוף ה-5 מ"ב בהחלט יורגש.

לכולנו חבל שאין קו סימטרי בארץ וכמו בהודעה הקודמת אני מקווה שעד השנה הבאה לא ניפול משאר העולם בתחום ואף נוביל בתכנולוגיית VOIP וסלולר WIFI ;D

פורסם

1) כי שיש לך 3 מחשבים שמחוברים על אותו קו אינטרנט,מספיק רק שאחד מהם ישלח אימייל גדול ושני האחרים סובלים!

2) ניסית פעם לדבר עם מישהו במצלמה ומיקרופון ובמחשב האחר מישהו משחק און-ליין?

3) לא כולם משתמשים באינטרנט ע"מ להוריד תוכנות\משחקים\סרטים בלתי חוקיים (תתפלא).

4) הדמויים של היום זה לא 10-20 מגה,אלא 700 מגה (דיסק לעזאזל).

בדיוק, הוצאת לי את המילים מהמקלדת, זה כבר נוגע לרמה של איכות חיים.. כי הורדה של מהירות מעל 250K לשניה זה כבר מותרות ולא משמעותי לרוב המשתמשים

אבל קצב העלאה גבוה יכול לפתור המון בעיות ובמיוחד בעיות של רשתות בייתיות , וריבוי צרכים , למשל כרגע בדיוק כשאני אלחץ על שלח תגובה אחי יחווה לאג?LAG במשחק שהוא משחק במחשב השני, ובמחשב השלישי את אבא שלי לא שימעו מעבר לקו השני ב SKYPE

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים