עבור לתוכן

סוף סוף בישראל: אינטרנט מהיר בקצב 5Mb

Featured Replies

פורסם

אני הייתי מציע לך לבדוק שוב פעם את העניין אין כזה דבר 36 שקל גם לחברת אינטרנט וגם לבזק/HOT...

זה כנראה רק לספק... אני בספק אם בזק/HOT יחליטו סתם ככה שאתה לא צריך לשלם... ואלה אם כן זה קרה אז אתה משלם יותר מ36 שקל... החברות אינטרנט גם צריכות להרוויח...

• תגובות 137
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היתה לי שנה שגם אני לא שילמתי להוט... היה מבצע, ואז גם אני שילמתי 40 שקל להכל, אבל הם לא רצו להמשיך את המבצע הזה משום מה...

פורסם

אני משלם 29 שקל לספק על מגה וחצי ועוד 50 שקל לכלבים ויש לי 2 מודמים בבית.

פורסם

למה כבר אתם צריכים upload גדול??

1) כי שיש לך 3 מחשבים שמחוברים על אותו קו אינטרנט,מספיק רק שאחד מהם ישלח אימייל גדול ושני האחרים סובלים!

2) ניסית פעם לדבר עם מישהו במצלמה ומיקרופון ובמחשב האחר מישהו משחק און-ליין?

3) לא כולם משתמשים באינטרנט ע"מ להוריד תוכנות\משחקים\סרטים בלתי חוקיים (תתפלא).

4) הדמויים של היום זה לא 10-20 מגה,אלא 700 מגה (דיסק לעזאזל).

פורסם

מה שיורת רלוונטי זה שאחרי החגים יוצעו חבילות של 1.5MB ומעלה עם 256KB העלאת נתונים...

נהדר! סוף-סוף אוכל להשתמש ב- logitech Quickcam Messenger שצוברת אצלי אבק. אבל יש לי רושם שבזק ידרשו הרבה מרשרשים על התוספת הלא-מאוד-מרשימה הזו ל- upstream.

פורסם

אחרי החגים יש 256KB העלאת נתונים? מה זמ משנה... גם עכשיו יש 150KB אבל המחיר כפול :kopfpatsch:.

פורסם

אני לא מבין למה לעזאזל HOT לא נותנת שירות אחר, איך זה יכול להיות שחברה מתחרה תתן לך בדיוק של אחד לאחד אותו שירות מזדיין על תשתית אחרת בכלל ובאותו מחיר, מישהו מוכן להסביר לי את זה ?

שילכו להזדיין כולם :2gunsfiring: גם כן משרד התקשורת בארץ ... איזה זבל של תחרות יש פה, כלכלה חופשית עלק... שני מונפולים שנותנים לך בדיוק אותו דבר באותו מחיר, אפשר פשוט לעשות אנדנדינו וללכת על ADSL או כבלים, מזה משנה לעזאזל ? מדינה מפגרת :kopfpatsch:

פורסם

למה אתם יורדים על ספקי תשתיות האינטרנט?

שכחתם מפלאפון, סלקום אורנג ומירס עם הנוסחה הגאונית שלהם: לקחת פלאפון ששווה 200 דולרים+ למכור אותו באלפי שקלים יותר+ לקחת על 3 SMS כמו שיחה של דקה + לשים אנטנות מעל גני ילדים = הצלחה מסחררת .

אז מה עושים?

מדברים, מתלוננים, הורסים את יחסי הציבור היקרים שלהם, מקללים כל פעם שמדברים עם מישהו מבזק,

והכי חשוב מביעים תמיכה בכל שינוי לטובה.

פורסם

מה שיורת רלוונטי זה שאחרי החגים יוצעו חבילות של 1.5MB ומעלה עם 256KB העלאת נתונים...

הממ מאיפה הנתון הזה?

נגמרה לי החודש המבצע על החבילה בזק ויוצא ששילמתי רק לבזק על ה-ADSL של ה-750K המחורבן כ-93 ש"ח!

לנטוויז'ן אני לא זוכר כמה אני משלם, משהו באיזור ה-40 ש"ח..

ראיתי שלכבלים יש עכשיו 1.5 במחיר של 35 ש"ח (ללא ה-ISP). נראה לי שאעבור לזה.

יש יתרון מסויים לאחת הטכנולוגיות עם תוכנות השיתוף? או לספק מסויים?

אם בקרוב יציעו קצב העלאה של 256KB בחבילות של 1.5 אולי שווה לחכות (אלא אם כן זה יהיה הרבה יותר יקר?)

פורסם

מישהו יודע למה הupload כל כך נמוך בארץ?

כלומר, זו בעיית תשתית או משהו, או סתם בזק "לא רוצה" להגדיל אותו?

מעצבן, לחברים בחול יש 3 מגה סינכרוני(3 למטה 3 למעלה) ואנחנו לא יכולים לקבל אפילו חצי מגה UP

:(

פורסם

אני הזמנתייייייייייייייייייייי תוך 48 שעות יהיה לי :xyxthumbs: !!!!

פורסם

קצב יורד של 5Mb/s לא ממש הכרחי, במיוחד לאור המחיר המאוד לא אטרקטיבי. אפשר בהחלט להסתפק בקצב יורד של 2Mb/s, למרות שהעלאת המהירות היא צעד מבורך בתנאי שהמחיר שיוצע יהיה יותר שפוי.

לגבי הקצב העולה, הכפלת המהירות מ-128Kb/s (המהירות שיש לי עכשיו) ל-256Kb/s יכול לעזור, אבל מדובר בשיפור ממש מגוחך במהירות, בייחוד לאור המחיר השערורייתי.

במקום להציע קצב יורד של 5Mb/s וקצב עולה של 256Kb/s, היה עדיף אם הם היו משאירים את הקצב היורד על 2Mb/s, ומעלים את הקצב העולה ל-2Mb/s, או לחילופין מציעים קצב סינכרוני של 5Mb/s.

kawaii,

לגבי השאלה שלך למה המהירות של האינטרנט ה"מהיר" בארץ מוגבלת, אז לא בגלל בעיית תשתית. מדובר בהחלטה שיווקית של בזק והכבלים לגבות מחיר מסויים עבור אינטרנט "מהיר" ללקוחות פרטיים, ולהציע אינטרנט מהיר באמת ללקוחות עסקיים במחיר גבוה בהרבה.

פורסם

נו באמת עושים צחוק מהצרכנים.

5מגה קצב הורדה זה מיותר, 1.5 זה מספיק בהחלט. לשלם 300 ש"ח לחודש רק בשביל לקבל קצב העלאה קצת יותר מהיר ממש לא כדאי.

לי יש מגה וחצי שזה בערך 180KB בשניה וזה באמת מיותר, בקושי מגעים לכאלה מהירויות עם שיתוף קבצים שזה מה שרוב האנשים עושים כשזה נוגע להורדות גדולות.

אז נכון כשמורידים מלינקים ישירים מגיעים למהירות המקסימלית בקלות אבל כמה כבר אנשים מורידים DEMOS וטרילרים?

רק לשם הדגמה יש לי חבר עם 3.5MB הורדה והעלאה של 0.5MB והוא לא מוריד בקצב הרבה יותר מסחרר ממני ובטח שהוא לא עובר את ה 200KB ברוב תוכנות שיתוף הקבצים וגם אם כן אז זה לעיתים נדירות.

פורסם

5 מגה זה מעל חצי מגבייט הורדה לשניה!! זוכרים את התקופה של אחרי הניסוי של בזק שהיה עולה רק ספק האינטרנט 47$ לחודש??

פורסם

לא נותנים העלה זה בגלל שהתשתית שאמריקה ואירופה יקרה, אז מה שהם מעדיפים לתת קצב יורד מהיר כי זה מה שרוב עם ישראל משתמש וקצב עולה איטי

כי אם הם היו עושים קו סימטרי ואנשים לא היו משתמשים בו אז הם היו מפסידים כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים