פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר עשיתי כבר במחשב אחד את מה שאמרתי,איפה אני מוצא את הכוננים האלה במחשב השני שמחובר אליו ברשת?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים שכנים ברשת, זה אמור להופיע על השולחן עבודהואם אתה רוצה להגדיר שיופיע לך ב"המחשב שלי" אתה לוחץ על המחשב שלי קליק ימני ואז מיפוי כונן רשת, ואז עיו, ובוחר את המיקום שאתה רוצה שהוא יהיה הכונן המשותף, ואז אישור וזה..ואז אמור להופיע לך ב"המחשב שלי" הכונן רשת..בהצלחה
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר במיקומי רשת זה לא נמצא.נכנסתי לקבוצת עבודה, שם היה את שם המחשב שאני משתף את הכוננים שלו.ניסיתי ללחוץ על המחשב וזה אומר שאין גישה, למרות שעשיתי שהכוננים יהיו משותפים.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים רגע לפניי שאתה יכול לשתף אתה צריך להגדיר את הרשת ככה שתוכל לשתף קבצים אחחד עם השני!הגדרת אותה בכלל?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר איך מגדירים רשת ככה שאפשר להחליף בה קבצים?חשבתי שם האינטרנט עובד ברשת, גם העברת קבצים תעבוד...
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים חשבתי שם האינטרנט עובד ברשת, גם העברת קבצים תעבוד...אם האינטרנט עובד בשתיי המחשבים זה לא אומר שאפשר לשתף קבצים!תיכנס לControl Panelואז שם ל Network Setup Wizardותעקוב אחריי ההוראות לפי מה שיש לך!בסוף תסמן את just finish the wizard; i don't need to run the wizard on other computersתעשה את זה בשתיי המחשבים!
פורסם 2005 באוקטובר 620 שנים מחבר זה לא עובד לי..יש שני מחשבים:הישן - מתחבר לאינטרנט דרך הרשת.החדש - מתחבר לאינטרנט דרך המודם של הכבלים.מהמחשב הישן אני מצליח לראות את הקבצים המשותפים שבמחשב החדש,אבל מהמחשב החדש אני לא מצליח לראות את הקבצים המשותפים שבמחשב הישן (שאנ מנסה זה נותן הודעה, משהו עם אין גישה).
פורסם 2005 באוקטובר 720 שנים מחבר יש פיירוול של ווינדוס על המחשב החדש.אבל כמו שאמרתי, הבעיה היא לא להתחבר למחשב החדש אלה לישן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.