עבור לתוכן

Swamp Thing... מלהיטי הילדות.

Featured Replies

פורסם

הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה.

בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח.

http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM

האזנה איכותית. :xyxthumbs:

פורסם

לו רק הייתי נולד 10 שנים קודם... אני בן 18 ולא מכיר את הטראק הזה. ובכלל, שומע עכשיו טראקים ישנים של אסטרל, צ'קרה ואדי מיס, MFG וקליפורניה סנשיין, זו מוזיקה כל כך טובה, ממש עצוב לי שאין עוד סיכוי לשמוע כאלה דברים במסיבה. אם רק הייתי יכול לחזור 10 שנים אחורה ודבר כזה לדוגמא:

http://www.isratrance.com/www/party_gallery/show_pics.php?p_id=66

:'(

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון אילו האהבה שלך למוזיקה היתה באה 10 שנים קודם... אני עוד לא בן 22 ואני פריק של המוזיקה הזאת מאז שאני בן 6-7.

פורסם

גיל 7 .... אותי בגיל הזה הכריחו לשמוע מוזיקה של מפצח האגוזים וחבריו הביזאריים , קשרו אותי לכיסא , שמו את הקלטות הגדולות העגולות האלה , בrepeat , ככה במשך ימים ....

אךך ... החינוך הישן והטוב ....

ואחר כך עוד מתפלאים למה אנשים הורגים תוכים .

go figure

מה עשית , אמא , מה עשיתתתתתתת ?!!?!?!?!?!!?

פורסם
  • מחבר

טראגי.

אני ככבתי עם הטייפ סלילים שלי כל יום בצהריים (מ 1990), מקליט את מצעד הפזמונים עם עופר נחשון ברשת ג'. כל היום מוזיקה כזאת.

אכן, משם הכל החל... מאוחר יותר (יותר לכיוון 1997), מיסטר די.ג'יי כל ערב עם חנן דרוב (המדרוב) ב 103 ומאוחר יותר (1998-2001) - "הדיסקוטק" בגלי צה"ל, עם עומר קריגר בהתחלה ומאוחר יותר עם עומרי רונן ואלעד אבנון ומאוחר יותר עם עוד איזה נכחד ששידר לבד טראקים מעצבנים ומאז תחנות סטרימינג ב Winamp. ;D

פורסם

אני מתגעגע לתקופת ההארדקור שלי ... עם הthunderdome 3000 וכל דומיו , 180 bpm , בלי סאונדים , רק רעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעש . שם הכל התחיל .

משם ומד"ר אלבן .

פורסם

אותי לא חינכו לפי שום מוזיקה, ובטח שבגיל 7 לא ידעתי מה זה מוזיקה

אולי בגלל זה היום אני שומע כמעט הכל ;)

אגב מה עם הטרק הזה? זה אמור להיות טוב או נוסטלגי...כי קשה לי להגיד שזה טוב :-X

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא חינך אותי... חינכתי ת'עצמי ומעולה שכך. לדעת מה איכותי בשבילך כבר בגיל 7 זה לא רע בכלל. לא חושב שהטעם שלי אי-פעם ישתנה.

נהפוכו, צריך להחזיר כמה שיותר באלקטרוניקה.

פורסם

שולט :ylsuper:

אהבתי את הגיטרה באמצע שמזכירה מוזיקת קאנטרי.

שיר נוסף ומוכר שלהם הוא, Tu Es Foutu (משו בבר-מצווה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים