פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים ניסתי עם הדריוורים ,ניסתי עם Tvtool אבל לשב . יש איזה משהו ששכחתי ? יש איזה בעיה מסוימת עם זה ? בTVtool אחת הקטגוריות היתה חסומה בגלל שnvidia סרבו לתת להם את הפרטים המתאימים ... ובאחד הפורומים שבדקתי קראתי שיכול להיות שיש בעיה עם LCD שמחובר ב Dvi כמו אצלי מישהו הצליח לראות בטלוויזה משהו ? ואיך ? תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אחי יש לי כרטיס כמו שלך ואני רואה מצוין בטלווזיה!!!עזוב אותך תוכנות תחבר ודרך הדרייבר תגדיר מה שצריך להגדיר ולפי דעתי אתה תראה מצוין!!רק דבר אחד....אל תגדיר שאתה מעביר דרך S-Video גם אם אתה באמת משתמש בזה ולא ב-RCAרואים הרבה יותר טוב שזה מוגדר RCA
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אחי יש לי כרטיס כמו שלך ואני רואה מצוין בטלווזיה!!! עזוב אותך תוכנות תחבר ודרך הדרייבר תגדיר מה שצריך להגדיר ולפי דעתי אתה תראה מצוין!! רק דבר אחד.... אל תגדיר שאתה מעביר דרך S-Video גם אם אתה באמת משתמש בזה ולא ב-RCA רואים הרבה יותר טוב שזה מוגדר RCA מילים כדורבנים חחח בדיוק מה שהוא אמר! מחזק
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר אתם יכולים לפרט בבקשה איזה הגדרות צריך בדיוק ?ועוד שאלה, האם יש לכם מסך CRT או LCD ?תודה רבה
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים EvilSt!ng, נו באמת...למשתמש כמוך אני צריך להעיר על דאבל פוסט?!אתה מקבל אזהרה.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר EvilSt!ng, נו באמת...למשתמש כמוך אני צריך להעיר על דאבל פוסט?!אתה מקבל אזהרה.עם כל הכבוד ויש כבוד , עבר יותר משבוע מאז הפוסט ללא שום תשובה אחת בעקבות שדרוג הפורום כל ההודעות שלא נקראו פתאום קפצו לי בחזרה וראיתי במקרה אתההודעה הזאת , עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה אז בדקתי אם אולי הפעם מישהו שיודע יראה את זה (הרי מה הטעם לפתוח דיון חדש על אותו נושא שוב ?)והנה אפלה ופלא אכן הפעם היו תגובות ... לא כל "הקפצה" היא דבר רעלי יש LCD, על איזה הגדרות אתה מדבר? לפי פורומים שהגעתי אלהם דרך גוגל היה רשום שם משהו על כך שיכול להיות שיש התנגשות בקצב הרענון למי שיש מסכי LCD שמחוברים בDVI ...את המסך שלך אתה מחבר דרך DVI ?ואני מתכוון להגדרות שדריוור של הכרטיס מסך כדי להגיע לתצוגה למשל כמו ה S-Video וה RCA תודה
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר אני מתכוון להגדרות שבדריוור של הכרטיס מסך כדי להגיע לתצוגה למשל כמו ה S-Video וה RCA תודהכל ההגדרות שקשורות לזה בדריוור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.