עבור לתוכן

נגן ואוזניות, והתלבטות ארץ\חו"ל

Featured Replies

פורסם

אז ככה.. החלטתי שכשקרוב משפחה יגיע לארץ מארה"ב, אני אבקש ממנו להביא לי גם נגן אמפי3.

נכנסתי לאתר של רשת חנויות גדולה בארה"ב, Comp-U-Plus, כי יש להם סניף קרוב לבית שלו, ומשם התחלתי להתבלבל

יש את 2 הנגנים האלה, בהפרש של דולר:

5 ג'יגה

וזה: 6 ג'יגה

ודווקא ה5 ג'יגה עולה דולר יותר. השאלה היא מה לעזאזל ההבדל ביניהם? הLounge אומר שהוא בא בלי תושבת\מטען? (אם לקשר לפירוש האמיתי של המילה)

ואחרי הסוגייה הזאת.. האוזניות.

איך הבדלי המחירים בין הארץ לארה"ב? המבחר שונה?

וכמובן, מה מומלץ:

אני לא אודיופיל. ממש לא. אני מסתדר יופי במחשב עם איזה Creative 128 ואוזניות צוואר של סוני.

אף פעם לא ממש אהבתי אוזניות בתוך-האוזן, זה פשוט נראה לי ממש מגעיל אם מישהו מבקש את האוזניות שלך, ושמעתי שיכול גם לכאוב אחרי כמה זמן.

יש לי העדפה למאחרי-הצוואר, יותר נח עם השיער שלי, השאלה היא אם יש אוזניות בערך-איכותיות במחיר סביר שבנויות ככה. אם לא, אפשר להתפשר על כל סוג של אוזניות, זה לא שאני לא מעדיף איכות, פשוט ההבדל לא היה ענק כי רוב המוזיקה שלי היא ב192kbps, אני מניח שבאוסף המקוריים שלי אני כן ארגיש בהבדל.

תודה רבה מראש, ואני יודע שניסיתי לדחוף לפה הרבה שאלות, סליחה :)

וכן - עשיתי חיפוש, ובכל זאת לא מצאתי תשובות מספקות.

עריכה:

הרגע קראתי את מה שכתבתי.. התנסחות של ילד בן 3 ::) הרגע התעוררתי, אני אתקן אם זה לא מובן מספיק

פורסם

לדעתי לא כל כך כדי לך לקנות את הH10 מארה"ב -תקבל גירסה אמריקאית שלא יכולה לשמש כדיסק נייד.

מה דעתך על זה ? http://compuplus.com/i/MP3/MP3-Players/iAudio-X5-20GB-Black-MP3-Player-X520BL-1005280.html?sid=aqn4016194oz85z&comboid=633 ---מכשיר מעולה מיניסיון קניתי אותו אתמול.

20 ג'גה (אני קניתי את גירסאת ה30 ג'יגה L) שמחירו רק 90 דולר יותר והוא מספק הרבה יותר איכות ופונקציונליות כגון ניגון סרטים ועוד....

מחירו בארה"ב = למחיר הH10 בגירסא אירופאית בארץ. תעשה חשבון...אם זה בכל זאת לא מתאים לך....חפש משהו אחר.....הבעיה עם אייריבר בארה"ב זה שהם לא משמשים כדיסקים ניידים.

פורסם

אל תקנה .אייריבר באמריקה בגלל הבעיה שהוא לא כונן נייד

ההבדל במחיר ביניהם באמת מוזר

בלי מטען זה לא הגיוני אולי זה משהו אחר

פורסם
  • מחבר

תראו, ממש אין לי הרבה כסף. כמה שהייתי רוצה אולי לקנות את ה iaudio הזה, 90 דולר זה עוד המון המון כסף בשבילי.

בקשר לאייריבר, אין שום דרך "לפתוח" אותו להארד דיסק נייד?

פורסם

קיימת דרך....הציגו אותה בפורום לפני כמה זמן....אבל אני לא הייתי מתעסק עם הנגן ופותח אותו.....לך תדע אם משהו ישתבש.

פורסם
  • מחבר

אה, חשבתי שאפשר לסדר משהו ברמת התוכנה :)

ואם למשל, אני לוקח קובץ rar בגודל של ג'יגה ומשנה לו את הסיומת לאמפי3, אני עדיין לא אוכל להעביר אותו לתוך הנגן ולהוציא?

פורסם

נראה לי שאפשר אבל זה סתם כאב ראש

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף לחסוך כמה מאות שקלים של קניה בארץ בשביל ה"כאב ראש" של ללחוץ F2 כשאני מעתיק ומעתיק חזרה.

רק יעזור אם מישהו יכתוב כאן מנסיון, בבקשה

פורסם

למה ללחוץ F2?

פורסם
  • מחבר

שינוי שם קובץ.. כדי לשנות מmp3 לפורמט המקורי,

אבל שוב - השאלה שלי היא אם מכשיר שנקנה בארה"ב יקבל למשל קובץ ראר בגודל ג'יגה ששיניתי לו את הסיומת לmp3

פורסם

לכולכם פה יש טעות!

ה-H10 האמריקאי יכול! לשמש כדיסק און קי, אך רק לקבצים הנתמכים על ידי הנגן.

זאת אומרת שניתן להעביר איליו כדיסק און קי MP3 אבל MPEG לא.

פורסם
  • מחבר

אני שמח לשמוע :)

אז אני מניח שאפשר פשוט לשנות את שם הקובץ שאתה רוצה להעביר לMP3?

ויש גם את הפיצ'ר הזה של העברת תמונות ישירות ממצלמה דיגיטלית, גם הוא מבוטל בגרסה האמריקאית? (למרות שהוא כן תומך בתמונות, הבנתי שיש איזה קטע עם החוק בארה"ב או משהו שבגללו העברה ישירה עם כבל מהמצלמה לנגן לא קיימת בגרסה האמריקאית)

פורסם

ב-H10 גם האירופאי וגם האמריקאי אין את האפשרות הזאת.

אבל אתה יכול בהחלט להעביר מהמחשב תמונות לנגן ולראות אותן עליו.

בדגם ה-H3XX כן היה את האפשרות הזאת, אבל ייצור ה-H320 הופסק בשל כניסת ה-H20 לשוק.

פורסם
  • מחבר

תודה ענקית על העזרה והמהירות!

ראיתי את התגובה שלך מיד, ומאז ניסיתי למצוא אינפורמציה על האוזניות שבאות עם הנגן

הבנתי שמדובר בearphones, אבל לא מצאתי שום מילה על האיכות שלהן בביקורות, למישהו יש מושג?

פורסם

האוזניות הן ה-MX400 של סנהייזר.

עם ה-H3XX מגיע ה-MX300.

האוזניות נחשבות לאחלה של אוזניות למשתמש הרגיל, המשץמש המקצועי לא בטוח יסתפק בהם...

אני מאוד נהנה איתם, אבל אני מכיר מישהו שלא נוח לו איתם... זה תלוי בך, אבל הן די איכותיות יחסית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים