עבור לתוכן

כרטיס קול למחשב, איך בוחרים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם

למה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים?

איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה:

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II

(מיועדים לשמיעת מוזיקה)

ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?

פורסם

הולכים לחנות, אומרים למוכר תביא לי אודיג'י2 ויוצאים עם חיוך מרוח על הפנים :smile1:

עכשיו השאלה איזה אודיג'י יתאים לך, אני מאמין שהVALUE שעולה 290 בקייאספי יתאים לך אם אתה מעוניין בשמיעת מוזיקה באיכות מעולה...

לי יש אותו ואני נהנה מכל דקה :hat:

פורסם

העצה הכי מטומטמת ששמעתי אי פעם.

מה התקציב? לאיזה שימוש (משחקים, מוזיקה, סרטים)?

פורסם
  • מחבר

תקציב - עד 700

שימוש - מוזיקה

כדי להשתמש בכרטיס קול של מאה ש"ח ורמקולים כמו bose companion3??

או רמקולים כמו סאונד סטיק וכרטיס של 700 ש"ח?

פורסם

לא הבנתי מה מטומטם במה שהצעתי לו :screwy:...הוא אמר שהמטרה היא מוזיקה ואני לא חושב שהוא צריך להשקיע יותר מAUDIGY2 VALUE כרטיס מצויין במחיר טוב מאוד.

פורסם

העצה הכי מטומטמת ששמעתי אי פעם.

במיוחד שהבנאדם ביקש את זה למוזיקה

מה התקציב? לאיזה שימוש (משחקים, מוזיקה, סרטים)?

ודרך אגב אני חושב שכדאי לך לשקול איזה אימו 0404 משומש או אודיופיל2496(עדיף אם אתה מתכנן גם לשחק על המחשב שלך)

פורסם

במידה וזה מיועד למוזיקה, בתקציב שלך הייתי מוסיף עוד קצת ולוקח את ה-Juliat של ESI. השאלה היחידה היא האם הרמקולים שלך שווים את ההשקעה הזו. אני בספק אם הם יוכלו לנצל כרטיס שכזה. ולכן, אני הייתי הולך עם אודיופיל 2496 חדש מחו"ל, או משומש בארץ. הצליל שלו טבעי יותר משל ה-EMU 0404, למרות שהצליל של ה-0404 יפה יותר ויש בו דינאמיות טובה יותר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכם רק שאלה אחרונה:

כרטיס קול אני יכול לחבר לכל מחשב? או שצריך לבדוק משהו לפני הקניה?

במידה וזה מיועד למוזיקה, בתקציב שלך הייתי מוסיף עוד קצת ולוקח את ה-Juliat של ESI. השאלה היחידה היא האם הרמקולים שלך שווים את ההשקעה הזו. אני בספק אם הם יוכלו לנצל כרטיס שכזה. ולכן, אני הייתי הולך עם אודיופיל 2496 חדש מחו"ל, או משומש בארץ. הצליל שלו טבעי יותר משל ה-EMU 0404, למרות שהצליל של ה-0404 יפה יותר ויש בו דינאמיות טובה יותר.

Anatoli.

התכנון הוא לקנות את הרמקולים האלה:

HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II

הם יוכלו לנצל כרטיס כזה (Juliat ESI)?

פורסם

לטעמי הם לא יממשו את הפוטנציאל שיש לכרטיס הזה, וכרטיס זול יותר (בארץ יקר יותר, אבל זמין יותר במשומשים) כמו האודיופיל 2496 יתאים יותר.

Anatoli.

פורסם

אם אתה מנסה להתחיל אז תתחיל עם אוזניות -ככה אני עשיתי(ועדיין עושה)

פורסם
  • מחבר

עזוב אוזניות, אני שומע בממוצע כ-5 שעות מוזיקה כל יום יהיה לי קשה להסתובב עם אוזניות כל הזמן..

ושוב תודה, עזרתם לי מאוד

פורסם

שמחנו לעזור, אתה מוזמן לשאול במידה וישנן שאלות נוספות.

כמו כן, אני אישית לא מסכים עם הדעה שיש להתחיל עם אוזניות. יש לפעול לפי הצרכים האישיים. אני התחלתי עם רמקולים וממשיך בעיקר עם רמקולים (לא רק, אבל בעיקר) ואני לא מתחרט על כך לרגע. חווית ההאזנה של רמקולים ושל אוזניות שונות לגמרי, ולכל אחד העדפות משלו בנושא. אני אישית מעדיף להאזין לרמקולים.

Anatoli.

פורסם

אנ דווקא חושב שצריך לפתח את הסגנון באוזניות ואז לעבור לרמקולים ואל תשכח אנטולי שאין לכולם תזרים שוטף

פורסם

תתפלא, אבל במחיר של קצת יותר מהמחיר של סט אוזניות טוב, אפשר לקנות מערכת סטריאו מצוינת. בסכום של 1400 שקלים ואפילו פחות אפשר לרכוש רמקולים משומשים טובים (מדפיים), ומגבר משומש ברמה טובה+.

כמו כן, כפי שכבר רשמתי זה עניין סובייקטיבי לגמרי. אין פה עניין של לפתח את הטעם עם אוזניות או לפתח את הטעם עם רמקולים. אף אחד לא קונה ציוד בשביל לפתח את הטעם שלו. קונים ציוד בשביל להינוות מהמוזיקה. מי שנהנה מרמקולים יותר ייקנה רמקולים, מי שנהנה מאוזניות יותר יקנה אוזניות.

Anatoli.

פורסם

בעניין הזה אם אני לא טועה יש עכשיו מאמר של מרטין בהום תיאטור על מערכת היי אנד ב1500 ש"ח

ועוד סיבה למהלקנות אוזניות זה שאתה יכול לשמוע כל הזמן וברוב המקרים אתה לא יכול לשמוע בשעה כמו זאת ברמקולים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים