פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שלום לכםלמה חשוב הכרטיס קול? לפי מה בוחרים?איזה כרטיס היתם מביאים לרמקולים האלה:HARMAN KARDON SOUNDSTICKS II(מיועדים לשמיעת מוזיקה)ויש לכם אתרים שאני יוכל ללמוד קצת על הנושא?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים הולכים לחנות, אומרים למוכר תביא לי אודיג'י2 ויוצאים עם חיוך מרוח על הפנים עכשיו השאלה איזה אודיג'י יתאים לך, אני מאמין שהVALUE שעולה 290 בקייאספי יתאים לך אם אתה מעוניין בשמיעת מוזיקה באיכות מעולה... לי יש אותו ואני נהנה מכל דקה
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים העצה הכי מטומטמת ששמעתי אי פעם.מה התקציב? לאיזה שימוש (משחקים, מוזיקה, סרטים)?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים מחבר תקציב - עד 700שימוש - מוזיקהכדי להשתמש בכרטיס קול של מאה ש"ח ורמקולים כמו bose companion3??או רמקולים כמו סאונד סטיק וכרטיס של 700 ש"ח?
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים לא הבנתי מה מטומטם במה שהצעתי לו ...הוא אמר שהמטרה היא מוזיקה ואני לא חושב שהוא צריך להשקיע יותר מAUDIGY2 VALUE כרטיס מצויין במחיר טוב מאוד.
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים העצה הכי מטומטמת ששמעתי אי פעם.במיוחד שהבנאדם ביקש את זה למוזיקהמה התקציב? לאיזה שימוש (משחקים, מוזיקה, סרטים)?ודרך אגב אני חושב שכדאי לך לשקול איזה אימו 0404 משומש או אודיופיל2496(עדיף אם אתה מתכנן גם לשחק על המחשב שלך)
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים במידה וזה מיועד למוזיקה, בתקציב שלך הייתי מוסיף עוד קצת ולוקח את ה-Juliat של ESI. השאלה היחידה היא האם הרמקולים שלך שווים את ההשקעה הזו. אני בספק אם הם יוכלו לנצל כרטיס שכזה. ולכן, אני הייתי הולך עם אודיופיל 2496 חדש מחו"ל, או משומש בארץ. הצליל שלו טבעי יותר משל ה-EMU 0404, למרות שהצליל של ה-0404 יפה יותר ויש בו דינאמיות טובה יותר.Anatoli.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר תודה רבה לכם רק שאלה אחרונה:כרטיס קול אני יכול לחבר לכל מחשב? או שצריך לבדוק משהו לפני הקניה?במידה וזה מיועד למוזיקה, בתקציב שלך הייתי מוסיף עוד קצת ולוקח את ה-Juliat של ESI. השאלה היחידה היא האם הרמקולים שלך שווים את ההשקעה הזו. אני בספק אם הם יוכלו לנצל כרטיס שכזה. ולכן, אני הייתי הולך עם אודיופיל 2496 חדש מחו"ל, או משומש בארץ. הצליל שלו טבעי יותר משל ה-EMU 0404, למרות שהצליל של ה-0404 יפה יותר ויש בו דינאמיות טובה יותר.Anatoli.התכנון הוא לקנות את הרמקולים האלה:HARMAN KARDON SOUNDSTICKS IIהם יוכלו לנצל כרטיס כזה (Juliat ESI)?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים לטעמי הם לא יממשו את הפוטנציאל שיש לכרטיס הזה, וכרטיס זול יותר (בארץ יקר יותר, אבל זמין יותר במשומשים) כמו האודיופיל 2496 יתאים יותר.Anatoli.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר עזוב אוזניות, אני שומע בממוצע כ-5 שעות מוזיקה כל יום יהיה לי קשה להסתובב עם אוזניות כל הזמן..ושוב תודה, עזרתם לי מאוד
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים שמחנו לעזור, אתה מוזמן לשאול במידה וישנן שאלות נוספות.כמו כן, אני אישית לא מסכים עם הדעה שיש להתחיל עם אוזניות. יש לפעול לפי הצרכים האישיים. אני התחלתי עם רמקולים וממשיך בעיקר עם רמקולים (לא רק, אבל בעיקר) ואני לא מתחרט על כך לרגע. חווית ההאזנה של רמקולים ושל אוזניות שונות לגמרי, ולכל אחד העדפות משלו בנושא. אני אישית מעדיף להאזין לרמקולים.Anatoli.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אנ דווקא חושב שצריך לפתח את הסגנון באוזניות ואז לעבור לרמקולים ואל תשכח אנטולי שאין לכולם תזרים שוטף
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים תתפלא, אבל במחיר של קצת יותר מהמחיר של סט אוזניות טוב, אפשר לקנות מערכת סטריאו מצוינת. בסכום של 1400 שקלים ואפילו פחות אפשר לרכוש רמקולים משומשים טובים (מדפיים), ומגבר משומש ברמה טובה+.כמו כן, כפי שכבר רשמתי זה עניין סובייקטיבי לגמרי. אין פה עניין של לפתח את הטעם עם אוזניות או לפתח את הטעם עם רמקולים. אף אחד לא קונה ציוד בשביל לפתח את הטעם שלו. קונים ציוד בשביל להינוות מהמוזיקה. מי שנהנה מרמקולים יותר ייקנה רמקולים, מי שנהנה מאוזניות יותר יקנה אוזניות.Anatoli.
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים בעניין הזה אם אני לא טועה יש עכשיו מאמר של מרטין בהום תיאטור על מערכת היי אנד ב1500 ש"חועוד סיבה למהלקנות אוזניות זה שאתה יכול לשמוע כל הזמן וברוב המקרים אתה לא יכול לשמוע בשעה כמו זאת ברמקולים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.