עבור לתוכן

בעיה עם ה router צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר.

רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זה

ואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו.

אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש

פורסם

מחובר דרך הכבלים או בזק?

פורסם

גם לי יש את אותה בעיה, ולעוד הרבה משתמשים..

היה לא מזמן ת'ראד על זה.

למיטב ידיעתי זה נובע בגלל החיבור-חייגן של ספק האינטרנט.

חיבור ללא חייגן לא אמור להתנתק.

הפתרון שלי כמו שאמרת - לנתק את החשמל ולחבר מחדש.

אבל אצלי זה בתדירות של פעם ביומיים-שבועיים.....זה לא כזה נורא :)

פורסם

אחי זה לרוב קורה בגלל עומס על האינטרנט למשל אם תשים אימיול וביטורנט פועלים ביחד זה יקרה...אצלי גם יש משהו דומה אם יש עומס על המודם אז הנורה האדומה שלו נדלקת ואז הוא לא עובד ובשביל לסדר את זה אני צריך ללכת למודם ולהפעיל אותו מחדש מהכפתור כיבוי שלו.

פורסם

[Off Topic] למה אתה מריץ אימיול וביטטורנט ביחד? זה טוחן את הרוחב פס וטוחן את הזיכרון... :nixweiss:

פורסם

תוכנות כמו Emule וBT הם תוכנות שנקראות Router Killers.

היה לי את הנתב שלך ואני חייב להגיד נתב בכלל לא מקצועי.

הנתב לא יכול לעמוד בכל ה Connection ואז הוא פשוט קורס.

יש לך 3 פיתרונות.

1.להביא נתב חדש שיכול להתמודד עם אימול וBT. (לי יש את הWRT54GS מבית LINKSYS שהבאתי אותי במקום ה Trendnet ואין לי שום ניתוקים וEMULE וBT רצים ביחד חופשי שום ניתוקים עובד 24\7 כבר כמה חודשים)

2.לקחת מחשב ישן (אפילו P1 זה יותר מדיי) ופשוט להתקין עליו WINDOWS\LINUX ושהוא יעשה את החיוג ויהיה הנתב.

3.לחבר את המודם למחשב שלך ולעשות את החיוג במחשב שלך ולשתף באמצעות ICS. וככה כל המעמס יורד מהנתב.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות

חשבתי שאני כבר לבד שם

לבנתיים יש לי כבלים אבל רציתי לעבור ל012 שזה לא נראה לי כבלים

וכן לרוב זה גם קורה כשהאימיול והביטורנט פועלים ביחד

ונראה אם לקנות ראוטר חדש

דרך אגב פעם הראוטר היה מתחמם ממש והיה מתנתק הרבה יותר אבל אז שמתי לו סתם מאוורר ג'נרי שיקרר אותו ומאז זה מתנתק הרבה פחות אבל עדיין מתנתק

פורסם

זה כנראה משהו עם הספקית שלך, אני עובד עם נטויז'ן, והראטור סופר זמן חיבור..יוצא שהוא מתנתק לכמה שניות ואז מתחבר שוב פעם בשבוע[פלוס מינוס כמה שעות], כי כנראה שהספקית נותנת את האיי פי לזמן מסויים, וכל פעם שהזמן הזה נגמר הראוטר צריך לקבל איי פי חדש. אני הגדרתי לו בעצמי שיתחבר אוטומטית כל ניתוק, ככה שאני לא צריך לגעת בו. לפני זה הוא פשוט היה מתנתק אחרי שבוע, ולא מתחבר שוב עד שלא אמרתי לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים