פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים שלום יש לי רשת אלחוטית עם ראוטר של trendnet ואם אני משאיר את האינטרנט דולק הרבה שעות לדוגמא בלילה או אפילו באמצע היום אז האינטרנט מתנתק לי לבד ואי אפשר להתחבר מחדש דרך המחשב, הדרך היחידה שאפשר להתחבר שוב היא לנתק אפילו לשניה את חיבור החשמל של הראוטר ולחבר בחזרה ואז כמו קסם האינטרנט חוזר.רציתי לדעת אם יש דרך לפתור את זהואם לא אז חזבתי לבנות מעגל אלקטרוני שיתחבר לספק כח של הראוטר ושיעשה ריסטרט כל כמה שעות כאילו יפסיק תזרם לשניה ואז ימשיך אותו.אם למישהו יש פתרון אחר אני פתוח להצעות תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים גם לי יש את אותה בעיה, ולעוד הרבה משתמשים.. היה לא מזמן ת'ראד על זה. למיטב ידיעתי זה נובע בגלל החיבור-חייגן של ספק האינטרנט. חיבור ללא חייגן לא אמור להתנתק. הפתרון שלי כמו שאמרת - לנתק את החשמל ולחבר מחדש. אבל אצלי זה בתדירות של פעם ביומיים-שבועיים.....זה לא כזה נורא
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אחי זה לרוב קורה בגלל עומס על האינטרנט למשל אם תשים אימיול וביטורנט פועלים ביחד זה יקרה...אצלי גם יש משהו דומה אם יש עומס על המודם אז הנורה האדומה שלו נדלקת ואז הוא לא עובד ובשביל לסדר את זה אני צריך ללכת למודם ולהפעיל אותו מחדש מהכפתור כיבוי שלו.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים [Off Topic] למה אתה מריץ אימיול וביטטורנט ביחד? זה טוחן את הרוחב פס וטוחן את הזיכרון...
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים תוכנות כמו Emule וBT הם תוכנות שנקראות Router Killers.היה לי את הנתב שלך ואני חייב להגיד נתב בכלל לא מקצועי. הנתב לא יכול לעמוד בכל ה Connection ואז הוא פשוט קורס.יש לך 3 פיתרונות.1.להביא נתב חדש שיכול להתמודד עם אימול וBT. (לי יש את הWRT54GS מבית LINKSYS שהבאתי אותי במקום ה Trendnet ואין לי שום ניתוקים וEMULE וBT רצים ביחד חופשי שום ניתוקים עובד 24\7 כבר כמה חודשים)2.לקחת מחשב ישן (אפילו P1 זה יותר מדיי) ופשוט להתקין עליו WINDOWS\LINUX ושהוא יעשה את החיוג ויהיה הנתב.3.לחבר את המודם למחשב שלך ולעשות את החיוג במחשב שלך ולשתף באמצעות ICS. וככה כל המעמס יורד מהנתב.
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר תודה על התגובותחשבתי שאני כבר לבד שםלבנתיים יש לי כבלים אבל רציתי לעבור ל012 שזה לא נראה לי כבליםוכן לרוב זה גם קורה כשהאימיול והביטורנט פועלים ביחדונראה אם לקנות ראוטר חדשדרך אגב פעם הראוטר היה מתחמם ממש והיה מתנתק הרבה יותר אבל אז שמתי לו סתם מאוורר ג'נרי שיקרר אותו ומאז זה מתנתק הרבה פחות אבל עדיין מתנתק
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים זה כנראה משהו עם הספקית שלך, אני עובד עם נטויז'ן, והראטור סופר זמן חיבור..יוצא שהוא מתנתק לכמה שניות ואז מתחבר שוב פעם בשבוע[פלוס מינוס כמה שעות], כי כנראה שהספקית נותנת את האיי פי לזמן מסויים, וכל פעם שהזמן הזה נגמר הראוטר צריך לקבל איי פי חדש. אני הגדרתי לו בעצמי שיתחבר אוטומטית כל ניתוק, ככה שאני לא צריך לגעת בו. לפני זה הוא פשוט היה מתנתק אחרי שבוע, ולא מתחבר שוב עד שלא אמרתי לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.