עבור לתוכן

סטיק אחד של זיכרון או שתיים ?

Featured Replies

פורסם

אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ).

הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ).

לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .

פורסם

מה זה סים? פעם ראשונה שאני שומע את המילה הזו בהקשר של מחשבים? - הסים היחיד שאני מכיר זה כרטיס SIM והוא מיועד לטלפון סלולרי ברשת אורנג' ואני מניח שלא לזה אתה מתכוון. אני מניח שהתכוונת לרשום מודול? או סטיק? - נא תקן את הכותרת ואת תוכן ההודעה.

פורסם

הוא התכוון ל-DIMM בטח ::)

פורסם

קיים כזה דבר שנקרא SIMM

סטיקים של EDO היו מסוג SIMM

SDRAM ו DDR הם מסוג DIMM.

בכל אופן, כן, אי שימוש בדואל צ'אנל יפגע בביצועים אבל יתן לך אופציות טובות יותר לשדרוג.

השאלה מה יותר חשוב לך, ביצועים כרגע או אפשרוות שדרוג בעתיד?

פורסם

במערכות מבוססות AMD ההבדל בין דואל צ'נל לסינגל צ'אנל הוא לא כלכך משמעותי אבל כן יפגע ביצועים

פורסם

מה שהיה נכון ב ATHLON XP לא נכון כ"כ ב AMD64

AMD64 3200+ בסוקט 939 (2000 MHZ) נותן הרבה יותר ביצועים מ AMD64 3000 בסוקט 754(2000 מגה הרץ)

ההבדל היחיד הוא בבקר זכרון, וכשהבקר זכרון של ה939 עובד בסינגל צ'אנל, הביצועים שלו זהים ל754

פורסם

מה זה סים? פעם ראשונה שאני שומע  את המילה הזו בהקשר של מחשבים? - הסים היחיד שאני מכיר זה כרטיס SIM והוא מיועד לטלפון סלולרי ברשת אורנג' ואני מניח שלא לזה אתה מתכוון. אני מניח שהתכוונת לרשום מודול? או סטיק? - נא תקן את הכותרת ואת תוכן ההודעה.

לפי דעתי הוא ראה את המדריך בוידאו של YNET להוספת זיכרון... שם האיש ההוא אמר שוקראים לסטיק זיכרון סים

פורסם

זכרונות EDO ו-PFM ששמשו בעיקר את ה-80x86 ואת הפנטיומים הראשונים אכן נקראים SIMM (Single Inline Memory Module) לעומתם הזכרונות בני ימינו הם DIMM (dual in-line memory module)

פורסם

תקנה 512X2 של A-DATA עולה איזה 500 נראה לי....

ואחרי זה תמכור אותם...ותקנה 1024X2....ככה תהנה מהזיכרון של עכשיו ואחרי זה לשידרוג...

פורסם
  • מחבר

אז במידה ואני ירכוש סים ...סליחה סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB באיזה אופן זה ישפיע על הביצועים ? ( המחשב לא יעלה יבצע ריסטים ) או שתוכנות לא יעלו או יעבדו פחות טוב ?

אודה לקצת יותר פירוט באיזה אופן הביצועים של המחב יפחתו.

פורסם

אם תשים סטיק (סים :smile1:) אחד של 1G

המחשב יעלה והכול יעבוד כרגיל

הבדל יהיה בטעינת משחקים (LOADING) עלית תוכנות

ודבריים שמצריכים משאבים רבים מהמחשב

ובגדול המחשב יעבוד קצת קצת יותר לאט (לא בטוח שתרגיש בזה)..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים