פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אתמול חיברתי את שני המחשבים שיש לי בבית לרשת עם ראוטר של X-Net (חיקוי של אדימקס) והיום גיליתי שאני לא יכול להתחבר לשני חשבונות מסנג'ר שונים בשני המחשבים (אני במחשב שלי ואח שלי במחשב שלו), אם אני מחובר והוא מנסה להתחבר זה מנתק לשנינו את האינטרנט...כשרק אחד מתחבר זה עובד בסדר...מישהו יודע איך/אם אפשר לסדר את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים זה מנתק לשניכם את האינטרנט בכלל או רק מוציא את שניכם מהמסנג'ר?אני במחשב אחד מפעיל מספר חשבונות מסנג'ר ועובד בלי בעיה. לכן לא צריכה להיות בעיה בהתחברות דרך שניהם
פורסם 2005 בספטמבר 1720 שנים היתה לי את הבעיה הזו עם ראוטר של אדימקס.... ניסיתי לפתוח פורטים למחשב אחד אבל זה לא עזרניסיתי לתת לכל המחשבים הבעייתים IP סטטי גם לא עזרגם אני אשמח לעצות בנושא ???
פורסם 2005 באוקטובר 1220 שנים נסו אולי להגדיר בכל מחשב פורטים שונים לתוכנה.ואז בראוטר להפנות את הפורטים לכתובות סטטיות של המחשבים.אם זה לא עובד הבעייה היא חומרה אות תוכנה דפוקה בראוטר / מחשב.בהצלחה.
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים לא בהכרח שזה יעזור: אבל תבדוק אם האופציה של UPNP מופעלת בראוטרואם לא תפעיל אותה ותגיד אם זה עוזרפורטים ספציפים לפתוח אין טעם
פורסם 2005 באוקטובר 1320 שנים יש טעם משום שמסנג'ר היא מעין תוכנת שרת ולכן יש חשיבות.אמנם ההתנהגות המצויננת לא אופיינית לבעיה זו אך שימוש בכל האופציות במסנג'ר דורש הפניה של הפורטים ובגלל שאנחנו מאחורי NAT אז יש צורך בפורטים שונים בכל מחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.